Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Efsanevi Parfüm Satış Siteleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Efsanevi Parfüm Satış Siteleri

Doların 1,35 - 1,50 aralağında olduğu ve gerçek anlamda paramızın anlamsız yere değerli olup sahte cenneti yaşadağımız zamanlardaTR içinde mantar gibi arka arkaya açılan online parfüm siteleri ve Online AVM gibi platformlardan neredeyse Jagler parasına ne efsane parfümler alırdık.

Bellamola: Favorimdi ingiliz online kozmetik devi bir kuruluşun Türkiye yapılanmasıydı. Niche ve Designer bir çok markaya ev sahipliği yapıyordu. Creedler 300 TL gibi bir fiyata alınabiliyordu. Yıl 2013-2014 arası gibi. Ama TR macerası çok kısa sürdü.

Mizu: Designer sınıfında tartışmasız liderdi hatta bir ara Türk Telekom ile ortak bir kampanya yapmıştı zaten ucuz olan fiyatlar %20 daha aşağıya iniyordu 1500 TL gibi bir rakama 15 taneden fazla parfüm almışlığım vardır

Misspera: Zamanının en büyük online pazarı olan Markafoninin kozmetik ayağıydı. Çok iyi fiyatlara bir çok designer parfüme ulaşabiliyordunuz. Tarzı Mizuya oldukça yakındı

Strawberry: Türkiyedeki bir çok kişinin muhtemelen yurtdışı online alışveriş tecrübesini ilk kez yaşadığı Hong Kong merkezli kozmetik sitesiydi. Fiyatları o zamanlar buradaki fiyatların neredeyse 4 te 1 ine denk geliyordu. O kadar yoğun bir şekilde alışveriş yapılıyordu ki şu anki kozmetikle ilgili Gümrük kanunlarının baş sorumlusu olmuştu. Sipariş verdikten 1 hafta 10 gün sonra PTT ile vermiş olduğunuz siparişler teslim ediliyordu. Gümrük kanunlarından sonra kargolar peşi sıra gümrükten geri dönünce ilk önce TR ye geçici olarak gönderimi durdurdu. 1-2 sene sonra TR de bir ofis açıp ürünleri TR standartlarında faturalandırıp tekrar gönderime başladı ama bu seferde fiyatlar iç piyasadan daha yukarı çktı. En sonunda dükkanı kapatıp çıktılar. Gidiş o gidiş ne gelen var ne giden Ne günlerdi be...

Sizin aklınıza gelen efsanevi siteler hangileri?

abi bunlar gibi uyguna dışardan alabileceğimiz site var mı hala

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      İçerisi daha uygun dışarıda bizim para, para değil

Bellamola çok iyiydi gerçekten ama Tekin Acar ile Sevil'in şikayetlerine kurban gitti gibi hatirliyorum.Strawberry den ilk parfumum Bvlgari aqua marine olmuştu gümrük muhabbetleri can sikmasa oda harika fırsattı,bir de Markafoni son zamanlarinda çok uygun fiyatlı parfüm satmıştı güzel günlerdi ya.

Yorum

Eski günleri ve fırsatları mumla arıyoruz.Önceden istediğimiz her an ulaşabileceğimiz ve alma imkanımız olan parfümler artık ateş pahası oldu tıpkı her üründe olduğu gibi.
      Alım gücümüz düştü,paramızın değeri alçaldıkça morallerimiz bozulmaya başladı.Artık parfüm satılan mecralara bile daha az bakar olduk,nereden daha uyguna alırızın derdine düştük.
      Uzun zamandır yeni parfüm almıyorum,elim gitmiyor.O kadar para vermek ne bileyim zoruma gidiyor şahsen.Millet eve götürecek ekmek bulmakta zorlanırken tek kalemde binlerce tutacak meblağlar ödemek akıl karı gibi gelmiyor.Bu saatten sonra eldekilerle idare edicez,çok istediğim koku veya kokular olmadığı sürece alım yapmayı durdurdum kendi adıma.

Yorum

evet mizu efsaneydi neler aldım neler terre dior homme intense...bide yurtdışı vardı bilen varmı bilmiyorum forumda?? parfüm tutkusu zamanında amerika menşeili d dara diye bir site vardı hatta müşteri ilişkileri bölümünde jacinda diye bir kızcağız vardı kanki olmuştuk benim çatpat ingilizcem ile..strawbeerry çok almadım ordan..ama asıl benim tedarik noktam fragrancex idi...yuzde 15 standar indirim yanında bana özel yuzde 10 luk ayrı bir indirim daha vardı.. okadar parfüm aldım..başkalarına bile getirdim oradan...rahat 100 parfüm almışlığım vardır..tabi sadece parfüm değil duş jeli gift set after shave sabun gibi parfümlerin yan ürünleri ...koli ile işyerimin mailroom bölümüne gelirdi..arkadaşlara sorardım geldimi diye gelince koliyi heyecanla alır sadece olumlu yorumlarla sipariş ettiğim kokuları açar açmaz heyecanla sıkardım..kolide 3 şişe varsa hepsini ayrı yerlere sıkar koklardım...bazıları beklediğimden muhteşem çıkardı...de gidi ne günlerdi be...şimdi ozamanlardan burada erdem ve leto yu görüyorum forumda..eskidik yahu....

Yorum

İşleniyor...
        X