Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun, ilelebet payidar kalsın dilerim

    Bugün cumhuriyetin ilk yıllarında başlayan sanayileşme adımları içinde, hammaddeyi ürüne dönüştürme aşamasında önemli bir yeri olan kooperaifçiliğin bir ürünü, koku kültürümüzün en tanınan üyesi diyebileceğimiz kolonyadan bir örnek ve parfümeride saygn bir yer edinmiş Türk gülü üzerine kurulu olmasına atfen Gülbirlik Gül Kolonyası kullandım. Gülsuyu tınısı baskın, düşük alkollü bir kolonya, üstü pudra şekerli, güllü bir tatlı gibi kokuyor.

    Yorum


    • Merhaba arkadaşlar, yakın tarihte Dubai'ye seyahat edecek olan var mı?. Armani'nin maalesef sadece Arap pazarı için piyasaya sürdüğü efsanevi parfüm'ü STRONGER WITH YOU OUD sipariş vermek istiyorum. Gerçekten birçok tarafsız YouTuber tarafından göklere çıkarılan bir parfüm. Ben anlamıyorum yaaa neden sadece Arap pazarına yönelik parfümler çıkmaya başladı. Yani sadece Arap şeyhlerine mi şirin görünmek istiyorsunuz anlamıyorum. Sür bu parfümü global piyasaya işte. Neyse notaları çok yalın bir parfüm. Sırf denemek için Dubai'ye gidesim bile var. Lavanta, Oud, Vanilla. Notaları çok sade. Bu kadar övgünün boşuna olmadığı kanaatindeyim. Sephora nin Dubai sayfasında ve bilimum Dubai alışveriş merkezlerinde satılıyor. Sephora nin internet sitesinde 100 ml si 495 Dirhem. Bu da yaklaşık olarak 2500 TL yapıyor. Gidecek olan varsa 2 şişe sipariş vereceğim. Şimdiden teşekkürler
      https://www.sephora.ae/en/p/ea-stron...P10026491.html

      Yorum


      • YSL Kouros (vintage)

        Normal giyime hiç yakışmaz. en son ne zaman yıkandın gibi bir soruyla karşılabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamında şişeyi kullanmayın, tüm odayı iki fısta şikayetle doldurur. İşin sırrı deri cekette. Deri ceketinize iki fıs (tek fısta yeter) birazda elinizle deriye yayın. Ana kuzusu erkekleri bir anda alfa erkeğine çevirir. Yalnız bir problem varki bu alfa erkeği öyle aslansın, kaplansın erkeği değil. Bu alfa erkeğimiz gümüş sırtlı dağ gorili. Hiç bu kadar baskın, kişinin karakterini işaret eden bir koku denemedim.

        Yorum


        • caliban
          caliban Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Benim de denediğim en özgün parfümlerden biri. Hatta parfüm kokusu değil, bir karakterin kokusu. O karakter de Tony Soprano gibi gelir bana.

      • rochas moustache

        vallaha çok güzel parfüm.şiddetle öneriyorum.designer üstü kalite ancak fiyatı çok uygun

        Yorum


      • Amouage jubilation
        Amouage lar içinde en sevdiğim oldu şimdilik fakat nedense performans açısından biraz zayıf gibi.

        SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • Sabah öğleye kadar GUCCİ NOBİLE kullandım. Koku güzel fakat kalıcılık orta düzeyde yerine tercih edilebilecek parfumlerde mevcut örneğin bendeki Gucci pour homme çok benzer kokuyorlar.
          Fakat öğleden sonra JEAN PATOU POUR HOMME kullandım. Gerçekten parfümü sıkar sıkmaz parfüme aşık oluyorsunuz. Harman kalitesi ve derinliği fevkalade. Şöyle vintage bir şişemin olmasını isterdim.

          SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum


          • Gece uyanıkken depreme yakalandım. İzmir malum buzun üstündeki cam kırıkları gibi kıpır kıpır, alışkınız ama adım adım uğuldayarak yaklaşan ve tokat gibi vurup geçen bir depremi daha önce hiç yaşamamıştım, adeta deprem dalgalarını hissettim.

            Bir süre sonra kendime gelince sakinleşmek için Lancome Iris Dragees sıktım. Badem şekeri gibi tatlı ama tatlılığı bademin burukluğuyla dengeleniyor da. Geçen kış en çok kullandığım parfümdü. Yumuşak ve olumlu enerji yayan kokusu uyumama da yardımcı oldu.

            Sabah işe giderken de yine iyimser, pembe, tanıdıklık hissi veren YSL Paris EdT kullandım. İlk aldığımda ağır geliyordu; aslında ilk sıktığımda yine ağır ama çabucak yatışıyor ve pembeli sarılı bir çiçek buketi, ya da güzel kokulu bir krem gibi gibi sarıp sarmalıyor. Kış soğukları bastırana kadar istikrarlı bir biçimde kullanacağım sanırım.

            Yorum


            • Roja enigma cologne.

              Yorum


              • Michael Kors Extreme Night

                Yorum


                • Orjinal yazı sahibi: Feba2008 View Post
                  Sabah öğleye kadar GUCCİ NOBİLE kullandım. Koku güzel fakat kalıcılık orta düzeyde yerine tercih edilebilecek parfumlerde mevcut örneğin bendeki Gucci pour homme çok benzer kokuyorlar.
                  Fakat öğleden sonra JEAN PATOU POUR HOMME kullandım. Gerçekten parfümü sıkar sıkmaz parfüme aşık oluyorsunuz. Harman kalitesi ve derinliği fevkalade. Şöyle vintage bir şişemin olmasını isterdim.

                  SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Gucci Nobile kadın parfümü değil mi?

                  Yorum



                  • Dün ve bugün Chloe EDP. En sevdiğim temiz kokulu parfümlerden. Bir süre kullanmadığımda çok özlüyorum. Duru, masum aynı zamanda etkileyici bir kokusu var.

                    Yorum


                    • Costum National Homme Parfum
                      Edp versiyonu köşeli, sentetik hissiyatı baskın bir versiyondu. Parfum versiyonu edp versiyonunun tüm bu negatif yönlerini törpülemiş. Bununla birlikte boynunuzda değilde bileklerinizde parfümü kullanmanızı tavsiye ederim. Belli bir mesafeden daha hoş kokuyor. Sade, yalın, kalite hissiyatı alınan (bununla birlikte odunsu notalardan gelen yapay nüanslar da var, gözardı edilebilir düzeyde) bir beyefendi kokusu. Edp versiyonuna elim gitmezken, parfum versiyonunu severek kullanıyorum.

                      Yorum


                      • Narciso Poudree kullandım. Serin çiçekler ve ılık pudranın mükemmel uyumu. Ilık, yumuşacık pudra kokusunun içinde çiçeksiliği çok net hissediyorsunuz. Bu da temiz, duru bir his veriyor. Benden harika bir şampuan kokusu aldığını söyleyen arkadaşlarım oldu. Kalıcılığından da çok memnunum. Elimin en sık gittiği parfümlerden.

                        Yorum


                        • Uzun zaman sonra Nishane Fan your flames kullandım, nefis.

                          Yorum


                          • Profumi del Forte-Ambra Mediterranea ile birlikteyim. Reçineli,tozlu, bazen arka planda çiçeksiliğin de hissedildiği, çok hoş bir tatlılığa sahip, performans olarak üst seviyelerde bir amber parfümü.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X