Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Zara Bois Soleil

    Yorum


    • Rundholz FEB.14,1912 kullandım. Açılışında iris, süt ve anason oldukça belirgin. Orta ve son kısımlarında ise deri ile birlikte çiçekler (ağırlıklı olarak iris) devreye giriyor ve neredeyse içeriğindeki çoğu notayı ayrı ayrı hissetmek mümkün (tabii ki hepsi değil) diyebilirim. Kalıcılık ve yayılımı da gayet iyi seviyelerde.

      Çok keyifli bir çalışma ve yakın zamanda bu markanın diğer parfümü olan 03.Apr.1968 ile birlikte şişesini almayı düşünüyorum.

      Yorum


      • Rogue Tabac Vert, Rogue parfüm markası gerçekten kaliteli kokular üretiyor, ama bunu yaparken parfümlerini diğer parfüm markalarının yaptığı gibi yapmıyor, sanırım fragrantica sayfasında marka ile ilgili yazılan abd merkezli olması nedeni ile, ıfra uyumluluğu, ab kısıtlaması olmadığı ile ilgili açıklamada gizli, kullanırken bu parfüm markası daha farklı diyorsunuz, Ayrıca; parfümleri genelde erkek kullanımına uygun maskulen parfümler yada benim denediklerim şimdilik hep öyle çıktı. Dikkatimi çeken ise meşe yosunu kullanmayı çok seviyor ve bunun doğal meşe yosunu olduğu hakkında yorumlar var, yinede denemediklerimi hariç tutuyorum, bu markada bir numaram rogue mousse illuminee

        Yorum


        • Bugün Be Delicious kullandım. Yeşil elma, salatalık ve alttan gelen çiçek kokularıyla çok taze, ferah, insanın içini açan bir parfüm. Tertemiz, enerjik ve eğlenceli. Böyle parfümler daha iyi hissetmemi sağlıyor.
          Bugün eşim ise ona aldığım Versace Eros EDP yi sıkmış. Ona en son aldığım parfüm ise Rochas Man. Yazın birinde duyup çok beğenmiştim. Nostaljik, çok hoş bir kokusu var bana göre. Ama eşim bu sabah dedi ki, bana artık parfüm alma😂 Ben karar verdim, Fahrenheit, Egoiste, Cacharel ve Eternity haricinde parfüm kullanmak istemiyorum. Başka parfümler ona keyif vermiyormuş. Elindeki tüm parfümleri bitirdikten sonra sadece bunları kullanacakmış. Bunlara da mahşerin 4 atlısı diyor☺️
          Son Düzenleme Libra; 15-10-21, 09:01. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Hermes Rouge

            Yorum


            • Amouage Rose İncense kullandım Kuru ,tozlu gül ve tütsü birlikteliği zaman zaman boğucu olabilir spray sayısı ayarlanmalı sillage çok iyi değil ancak performans muhteşem


              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

              Yorum


              • Zara Bois Soleil

                Yorum


                • Bugün Armaf Futura La Homme kullandım . Müthiş bir iris bombası Valentino Uomo İntense ile aynı kulvarda

                  Yorum


                  • Bugün bir öğrencim çok güzel koktuğumu söyledi... 🧡
                    Click image for larger version

Name:	8D96D745-763D-482C-AAF1-B4B483A452EF.jpeg
Views:	195
Size:	563.0 KB
ID:	204684

                    Yorum


                    • Amouage | Myths Man
                      oldukça ekşi greyfurtlu boozy çiçeksi ve böyle bile yeterince özgün ve ilginç bir yapı üstüne kıyafet üstünde ve yakından daha belirgin olmak üzere burun yakıcı bir barut efekti verilerek nişin tanımı yapılmış. tatlı-boozy kısmında Overture ve Barrel'ı anımsatıyor.

                      Yorum


                      • PdM - Layton, her ortama giden kurtarıcılardan

                        Yorum


                        • Bugün YSL Manifesto kullandım. İlk denediğimde beğenmiştim ama çok etkilenmemiştim. Sonra denemek için en küçük boyundan aldım. Kullandıkça çok sevdim. Bence en güzel vanilyalı parfümlerden. Boğucu olmadan, insanı alıp başka diyarlara götüren, ılık bir kokusu var. Aynı Armani She gibi. Verdikleri his benziyor. Manifesto, bana deniz kenarı hissi de veriyor. Bence YSL nin en güzel kokularından biriydi. Biriydi diyorum, çünkü artık üretilmiyormuş sanırım. Gerçekten öyleyse çok yazık..

                          Yorum


                          • Regalien | Spade of Vetiver
                            baştaki o dumansı yumuşak tatlı yeşil kısım, vetiver bazlı kokularda en sevdiğim açılışlardan biri. az süre sonra dumansı olgun yeşil kısım sönüp denk geldiğim en çiğ ve nemli, biraz samansı ve ekşi bir vetivere evriliyor. genel yapı basit ama arka plandaki özgün nüansları kompleks bir his veriyor. kalıcılık ve yayılım iyi seviyede.
                            kaliteli malzeme kullanıldığı kokusundan belli oluyor. benzerine de denk gelmediğim Regalien'ın en beğendiğim çalışmalarından biri. güncel fiyatı daha uygun olsa şişeli düşünebilirdim. tüm kabahat tabi onların değil, doğal hammadde fiyatları eskiye göre çok fazla.

                            Yorum


                            • Sabah Manifesto kullanmıştım ama öğleden sonra dışarı çıkarken L'ombre Des Merveilles sıktım. Dışarda işlerimizi hallettikten sonra kayınvalideme uğradık. Bana hemen çok güzel kokuyorsun, bu parfümün bir başka güzel, mis gibi kokuttun her yeri dedi☺️ Bayıldı kokusuna. Ben çok yoğun kokmadığını düşünüyordum ama buram buram kokuyormuş meğer☺️

                              Yorum


                              • Hdp 1725

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X