Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dior Fahrenheit EDT

    Yorum


    • Michael Kors Michael kullandım. Bileğe sıkıp, yakından koklayınca biraz aşırı gelebilir kokusu. Ama az bir kullanımda gün boyu ferah, çiçeksi, meyveli, insanın içini açan bir aura oluşturuyor. Harika, kaliteli, kalıcı bir çiçek buketi. Kendi üzerimde en sevdiklerimden.

      Yorum


      • Click image for larger version

Name:	IMG_0849bbb.jpg
Views:	208
Size:	2.30 MB
ID:	204608

        Yorum


        • Zara Bois Soleil

          Yorum


          • Serge lutens sidi bel abbes.

            Yorum


            • Dior Pure Poison

              Yorum


              • George F Trumper - Sandalwood Cologne. Harika bir Fougere yorumu, sıcak ve tatlı baharatları barındıran fakat aynı zamanda da fresh ve herbal bir koku. Lavanta tatlılıkla ve sandalwood ile çok güzel iç içe girmiş. Bence sonbahar için hafif tatlı, klas bir beyefendi kokusu arıyorsanız deneyin.

                Yorum


                • Parfums de Marly - Layton Exclusif

                  Yorum


                  • Bugün CK Escape kullandım. Sevgili Rayiha sayesinde tekrar aklıma düşen bir güzellik. Gençlik yıllarımda çok çok sevdiğim bir parfümdü. Hiç alıp kullanmak kısmet olmamıştı çünkü eşim (daha evli olmadığımız dönemler) kokusundan gerçekten nefret ederdi. Şu anda çok uygun fiyatlardan bulunabiliyor. O yüzden hevesimi gidermek için aldım. Eşim de artık daha toleranslı kokulara karşı☺️ Eskiye göre daha zayıf ve biraz farklı olsa da hala güzel kokuyor. Taze yeşillikler, meyveler ile oldukça ferah, iç açıcı bir parfüm. Fiyatına göre performansı da gayet iyi👍🏻

                    Yorum


                    • Rayiha
                      Rayiha Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Güle güle kullanın sevgili Libra Ben sadece bir kez denk gelip denemiştim Escape'i, tam yaz günlerini anımsatan bir parfümdü. CK parfümlerinin çoğunda bu yaz tınısını alıyorum, sanki hepsinde ortak bir zemin var gibi. Özellikle arkadaşımın yazın kullandığı Reveal'ı çok beğeniyorum.

                      Şimdiye kadar kullandığım tek CK parfümü Eternity 2011 yaz kokusuydu, denediğim gibi bayılmış ve almıştım, çok severek kullandım. Dibindeki 20 ml.'yi saklıyorum, bana o yılları hatırlatıyor. Bir de Eternity Intense. Aldığımın ertesi günü vakitsizlikten hediye olarak vermiştim. Enteresan bir parfümdü, iris-makyaj kokusu olarak görülmesine ve tavsiye edilmesine karşın yeşil muz kokusu almıştım, yorumlarda benim gibi düşünenleri görünce rahatlamıştım

                      Siz Aura ile bir benzerlik hissettiniz mi?

                    • Libra
                      Libra Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Çok teşekkür ederim sevgili Rayiha 🥰 Bence Aura ile arasında en büyük benzerlik, ikisinin de yaz mevsimini, deniz kenarını hatırlatması. Ben Aura da oldukça fazla vanilya algılıyorum. Escape ise yeşil bir parfüm ama ikisinde de benzer bir deniz kenarı ferahlığı var 👍🏻
                      Benim de bugüne kadar en severek kullandığım CK parfümü klasik Eternity. Gençlik yıllarımda öyle çok kullandım ki. Ve öyle çok soruldu ki. Hala çok seviyorum. Onda da gerçekten bir yaz tınısı var. Artık eskisi kadar kullanmasam da her zaman elimin altındadır.

                  • Elizabeth Arden Red Door

                    Yorum


                    • Allure Sensuelle kullandım, bu parfümü son zamanlarda coco mademoiselle intense ile benzer buluyorum, sanırım labdanum, gül, paçuli ve meyveler gibi ortak notalar sebebi ile. Kullanmaktan keyif aldığım, kadın kadın kokan çok hoş bir parfüm ayrıca lavanta da çok yakışmış parfümün nota piramitine... Allure edp yaza; Sensuelle ise kışa çok yakışan nefis parfümler... (dipnot: benden iyi pazarlamacı olur he, di mi?)

                      Yorum


                      • Olivier Durbano Black Tourmaline kullandım. Açılışındaki baharatların hafiflemesiyle iyice öne çıkan dumansı atmosfer hem çok gerçekçi hem de oldukça keyifli benim için. Parfümün neredeyse çoğu noktasında hissedilen duman, kompozisyonu öldürmeden güzelce işlenmiş ve reçinelerle birlikte ilerliyor. Son olarak da çevremdekilerden "yanık bir şey ya böyle parfüm olmaz" şeklinde yorumlar alarak günümü tamamladım.

                        Bois d'Ascese ile Black Tourmaline arasında çok gidip geliyorum ama hangisi daha önde karar veremedim. Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.

                        Yorum


                        • Asaid
                          Asaid Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bois d'Ascese'yi hâlâ deneyemedim. Black Tourmaline de kapaktan koklamakla yetiniyorum şu aralar. keşke elimde doya doya kullanabileceğim miktarda olsun dediğim en sevdiğim tütsülü baharatlı kompleks reçineli çalışmalardan.

                      • Guerlain L'instant EDT Woman

                        Yorum


                        • Bugün Costume National Homme Parfum kullandım . İlk izlenimim olarak koku güzel, sade ve durağan.
                          EDP'nin o öfkesi bu parfüm de yok daha bir yumuşak ama çok güçlü sanki gücünün farkında olup ta kılını kıpırdatmayan bir adam gibi. Bilemedim şuan odamın her yeri bu kokuyor ama öfkeli o genci tercih ederim gibi Aşırı derece de rafine bir koku her notasını ayrı ayrı hissediyorsunuz. Dakikalar geçtikçe kokuda sürekli değişiyor nota geçişleri EDP den daha hızlı . Şuan deneme turlarını atıyoruz şimdilik yorumum bu kadar.

                          Yorum


                          • TMoV | Arabesque
                            tonka kaynaklı vanilik meyve nüanslı yapı üstüne ballı tarçın ve ince tozlu kuru tütün. yumuşacık, rafine, zarif. sentetiklik hissedilmiyor. malzeme kalite hissiyatı yüksek. bal-tütün ikilisi kaliteli bir harman ile ele alındığında hep mest ediyor. birçok tütün bazlı parfüm ile benzerliği olsa da, burada tütünü süsleyen bal-meyve-tarçın akoru Tonka Majestic'teki ile çok yakın hissettirdi. genelde kokuları kıyafet ile ilişkilendirmem fakat bu tam bir takım elbise kokusu.
                            Son Düzenleme Asaid; 14-10-21, 19:09. Tarafından yapıldı.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X