Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• .onda. edp

bütünde oldukça tatlı parlak deterjan hisli, bolca tropikal meyveli, Hatkora W. benzeri köşesiz citruslu, yumuşak bir vetiver-deri sunumu. Bat, Sloth gibi parfümlerdekine yakın fazla olgunlaşmış meyveleri andıran bir durum kullanıcıların kirli/animalik hissetmelerine sebep oluyor sanırım. fazlasıyla tatlı ama soğukta kullanması zevkli.

Yorum

• IA. Memoirs of a Trespasser

genel olarak isli odunlu, likörlü bolca vanilya. vanilyasın da az bir laktonik meyvemsilik ve yanık kısımda hafif bir metalik nüans da var.

Yorum

• Dior - Sauvage Elixir :-)

Yorum

• Click image for larger version

Name:	9657dbf4-e194-4733-abf6-2c85a12bf0eb.jpeg
Views:	200
Size:	549.3 KB
ID:	214836

Yorum

• gucci pour homme II

Yorum

• CdG Vettiveru2 kullandım. Bu yaz sıcaklarında kullanabildiğim birkaç parfümden biri. Hem beni hem de çevremdekileri yormuyor. İlk fırsatta ikinci şişenin siparişini vereceğim.

Yorum

• Bahfamsn Fragrance I Found Lemon in Desaru kullandım. Açılışındaki geniz yakan tuvalet sprayi kokusu geçtikten sonra narenciye-lavanta ağırlıklı ilerliyor. Biraz basit ve lineer bir kompozisyona sahip. Kalıcılık ve yayılımı gayet iyi.

Click image for larger version

Name:	125c0283-b515-4586-9644-308ae46ebe3b.jpeg
Views:	176
Size:	472.2 KB
ID:	214861

Yorum

• Click image for larger version

Name:	acc46273-85a2-4ca0-bab3-01b227902cdf.jpeg
Views:	168
Size:	527.9 KB
ID:	214863

Yorum

• denim musk

beyaz miski de bol ama görünür karakteri topraksı bir paçuli. yayılımı kuvvetli fakat ben de kısa sürede anosmi yapıyor.

Yorum

• vetiver extraordinaire

cl.sage benzeri kuru otsu, az limonî sabunsu, orta yanıklıkta sert bir vetiver. kalitesi iyi ama yıllardır sıradışı bir yönünü keşfedemedim. mona'nın vetiveri ile ismini değiş tokuş etmeli.

Yorum

• lauder for men

hamam-beyaz sabun çağrışımlı temiz ama topraksı bolca ekşi aromatik ot karışımlı sağlam karakterli bir fujer.

Yorum

• Jul et Mad - Mon Seul Desir. Yumuşacık baharatlarla (muskat-kişniş) meyveli osmantusun müthiş uyumu. Her iki cinsiyete de yakışır.

Yorum

• Lorenzo Pazzaglia Bloody Smoke kullandım. Açılışındaki portakal hissiyatı zamanla azalıyor ve sadece tütsü/reçineler hissediliyor. Oldukça lineer ve sıkıcı bir tütsü parfümü. İsminden dolayı da beklentiyi yükseltmeye gerek yok.

Kız arkadaşıma Boże Ciało’yu (Corpus Christi) anımsatmış…

Yorum

• Miguel Matos Colonia de Ferias (4 şişe üretilmiş) kullandım. Yüksek dozda kullanılan kimyon ve ölmez otuna ek olarak lavanta da oldukça baskın diyebilirim. Kısaca, baharatlar, sabun ve tereyağı karışımı şeklinde bir parfüm. Genel beğeniye açık değil ve performansı da gayet yüksek.

Click image for larger version

Name:	5fea0aba-f591-45e2-8f01-456fcca3f943.jpeg
Views:	124
Size:	412.9 KB
ID:	214921

Yorum

• Ormonde Jayne - Montabaco Cuba
                                Montabaco serilerindeki hissiyatı koruyarak küçük dokunuşlarla farklı ve özgün bir iş çıkarmış Geza Schön , Pudramsı tatlılık parfümün dnasına müthiş işlenmiş, hafif çiçeksi ve fresh , verano ile birlikte bayıldığım müthiş çalışma .
                                Son Düzenleme TheLifeRead; 07-09-24, 02:09. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                                X