Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En iyi Market Parfümleri?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• En iyi Market Parfümleri?

Nerden geldiğimizi unutmayalım Marketlerde veya eczanelerde satılan parfümler içinde sizin favorileriniz hangileri?

Bence en iyisi dunloop yeşil...

Yorum

Yeşil Dunlop bir zamanların efsanesi
      Snobb. Her daim övgü alabilen yapıya sahip bir efsane
      Caldion. Modası geçmeyen
      Brüt. Erkeğin özü
      Jagler - Lise yılları parfümüm
      Bir de first class vardı ama kokusunu bir türlü hatırlayamadım onu da çok seviyordum

Yorum

Evet jagler o donemlerde aventus gibiydi😀

Yorum

Yeşil dunlop spor yaparken çok güzel gidiyordu.

Yorum

Eskiden Ruby vardı.Pembesini çok severdim.
            Pastel
            jagler
            Grazia.Artık yok sanırım ama çok güzeldi.
            Carminella
            Bunlar en severek kullandıklarım.Jagler ve Carminella hala arada kullanıyorum.
            ivrindi,Viva Cappio ve Bellisima ise çok tercih etmediğim parfümlerdi.
            Erkeklerde en sevdiğim Axe Musk....Kokusuna bayılırdım.Keşke yine olsa...

Yorum

[QUOTE=matrai;n20074]Yeşil Dunlop bir zamanların efsanesi
              Snobb. Her daim övgü alabilen yapıya sahip bir efsane
              Caldion. Modası geçmeyen
              Brüt. Erkeğin özü
              Jagler - Lise yılları parfümüm
              Bir de first class vardı ama kokusunu bir türlü hatırlayamadım onu da çok seviyordum[/QUOTE
              Capitol u unutmuşsun hocam mutlaka kullanmışsındır. ah ah ne günlerdi onlar, bir tek Jagler i sevmezdim Maltepe sigarası gibi 50 metreden gelirdi kokusu, ama gel gelelim bizim antalya nın vazgeçilmezlerden :-))

Yorum

Babamın hâlâ bir şişe Jagler'i var...her gittiğimde kokluyorum güzel ama çok ağır baharat kokuyor ya hu ve ben Antalya iklimine fazla buluyorum şahsen...çok soğuk hava kokusu bence...snop Tarkan yeni yeni meşhur olduğunda kullandığı parfümdü ve aynasının önünde çekilmiş fotoğrafı vardı...Tarkan'a hayranım tabi hemen denedim parfümü ve çok beğendim slazenger mavi de çok hoş bir erkek parfümü...
                Bayanlara gelince benim de gözdem ve vazgeçilmezim Jagler woman. Viva capio yu da çok severdim ama son aldığım şişe o kadar kimyasaldı ki kullanamadım. Formülü çok kötü değişmiş. Belissima yı severim. Privacy de çok güzel soft bir koku. Adidasları seviyorum ama hiç kalıcı değiller maalesef. Emotion parfümleri de güzel özellikle Love mutlaka elimde bulunur Chloe love dan farkı yok çünkü. Uygun fiyatlı alternatifler benim için market parfümleri , günlük kullan çık

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Firat class ı unutmayalım 😎

Yorum

Parfum sayilmaz ama Johnson's Ocean cologne hala coook severim

Yorum

Marketten sadece deodorant aldım hayatım boyunca.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                        Umut Kurtoğlu Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Abi söylemeye utanmıştım:')

Rebul klasik bulunursa kacırılmamalı.

Yorum

Axe, Verdure Silver, Jagler, Yeşil Dunlop, Snob, First Class, Brut, Capitol bunlara ilave bir de Akat vardı kullandığım. Akat 2000 çıktı sonra... Her ay bir şişe kesinlikle biterdi.
                        Düşünüyorum da o zamanlar bir senede rahat 10-15 şişe parfüm biterdi. Bu merak olayı başlayınca 2 senedir bir şişe bile bitirebilmiş değilim.

Yorum

First class elimde var hala,arada sıkarım
                          Caldion'u üniversite yurt zamanımda oda arkadaşım kullanırdı.Güzel koku,severim.

Yorum

Fırat class güzel ve iyi maskulenler den

Yorum

İşleniyor...
                            X