Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sinir Bozan Geri Bildirimler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sinir Bozan Geri Bildirimler

Sıktığımız parfümlerle ilgili öyle anlarda öyle tepkilerle karşılaşırızki ne diyeceğimizi bilemeyiz. O kadar para verip alıp kullandığımız parfümlere olumsuz yorum yapılması tabiki de herkesin sinirlerini bozar. Özellikle parfüm olarak sadece cio nun açık parfümünü kullanmış olan kesimden gelen tepkiler sinir katsayımızı arttırmakta ve insanı parfüm kullandığına kullanacağına pişman etmektedir. Sizin başınıza gelen en sinir bozucu geri bildirimler hangileri?

Ambre sultan..hanım koyun kokuyor demisti..

Yorum

Byredo bullion..dua macunu dendi..iyi mi kötü mü bilemwdim

Yorum

Mancera - Black to Black. Direkt bu parfümü bir daha sıkma dendi, işyerindeki oda arkadaşım tarafından.
        Son Düzenleme anigemini; 09-03-17, 21:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

Furyo - ölü gibi kokuyorsun dedi is yerinde bir büyüğüm. Parfümün tıpkı ölülerin üzerine toz olarak atılan kafurun gibi kokuyor dedi. Her fırsatta ondan bir yorum alacağım baya bir cevher çıkacak gibi duruyor.

Yorum

Ursa sıktığımda hanım sakın bir daha kullanma ahır gibi kokuyor demişti Gerçi haklıda ilk yarım saat çekilecek gibi değil.

Yorum

Eşimin yorumları meşhurdur
              Paris:Tükenmez kalem gibi kokuyor.
              insolence:Paris mi sıktın?Bu da Parisgillerden.(Annem de hastane dezenfektanlarına benzetir)
              Chanel no 5:Bepanthen kokuyor
              Narciso for her:Balon kokuyor
              Orchid Soleil:Big Babol kokuyor.İstisnasız her sıktığımda hemen tanıyor ve big babol kokan parfümünü sıkmışsın diyor.Kokusu kötü değilmiş ama parfüm gibi değil,sakız gibi kokuyormuş...

Yorum

• Lagerfeld
                Lagerfeld Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sevgili Libra, Eşinizin "balon" yorumuna P.M'de de okuduğumdan beri gülüyorum.

• Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Alemdir benim eşim😄😄

Orjinal yazı sahibi: ibrhm View Post
              Furyo - ölü gibi kokuyorsun dedi is yerinde bir büyüğüm. Parfümün tıpkı ölülerin üzerine toz olarak atılan kafurun gibi kokuyor dedi. Her fırsatta ondan bir yorum alacağım baya bir cevher çıkacak gibi duruyor.
              Kafur özyağını doğrudan kullandım geçen aylarda, beni çok şaşırtan bir denemeydi. Zihnimde başka bir şekilde koktuğunu düşünmüşüm hep. Depresif, grimtırak ve biraz karanlık bir karakteri vardı. Pinpon topları patladığında içinden yayılan kokuyu çağrıştırmıştı, araştırınca gerçekten de o topların plastiğine kafurla ortaklıkları olan bir kimyasal karıştırıldığını öğrendim.

Yorum

Benim bir akrabam hayallerimi yıkmıştı Casamoratti 1888 konusunda daha öncede paylaşmıştım, koku hakkında " bir hacı yağı kokusu var sanki sende alıyor musun?" demişti. O an resmen "sevdiğim kız bana abi deyince " tribine girmiştim

Yorum

En ilginç yorumu Tuscan Leather için aldım; Burası ayak mı kokuyor...

Yorum

baya bi yaşadığım durumdur.
                    versace ph- eski kız arkadaşım ölü balık gibi kokuyor demişti
                    nicolai ny intense- bir arkadaş bu ne ya bi koku var hacı yağı gibi..
                    DHI- başka bir arkadaş : bu ne ya bebek kokusu gibi bişey var burada
                    favorim ise
                    chergui : hıms hımfs bu ne ya 'yalova nın geceleri' kokuyor burası kim sıktı .. )

Yorum

TV sıkınca arkadaşlar gıcığına "gene sıkmışsın hacı yapını"diyip uyuz ediyorlardı

Yorum

Tom Ford Noir Edp, Montale Black Oud vb. Hacı yağı gibi
                        Ursa, Kouros vb. Hayvan ağılı gibi benzetmeler oluyor devamlı..

Yorum

• mm.olcayto
                          mm.olcayto Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Kourosun vintage halini bile kullanınca öyle diyen olmadı bana

Bugün elimdeki dekanttan denediğim Guerlain Rose Nacree Du Desert için bir kısım çalışanlarımız infial yarattı!!
                        Burası cok tuhaf birşey kokuyor diyerek... Camlar açıldı falan.
                        Konuşmaları duyabiliyorum, "bu kadar ağır parfüm sıkılmaz ki ama" vs. gibi son derece sinir eden yorumlar yapıldı.

Öte yandan kendi departmanımdaki arkadaşlarım burası muhtesem kokuyor, cok farklı, adı ne bu parfümün gibi yorumlar yaptı!!

Genelde açık parfüm kullanan bu genç arkadaşların oldugu departmana giderek (sanırım sinirli bir günümdeyim :-) ben de sizin genzimi yakan açık parfümlerinizden ve yüzünüze sürdüğünüz ve sabah ofisi sahte ve ucuz bir gül esansıyla dolduran yüz bakım suyunuzdan cok rahatsızım. Ben bir daha oud temali parfüm kullanmamayım ofiste, siz de açık parfümlerinizi kullanmayın anlaştık mı dedim, anlaştık Aysu hanım dediler.. (su anda google'da oud nedir diye arama yapılıyordur muhtemelen :-)))))

Yorum

• denondj
                          denondj Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          oud un hasıl yazıldığı hakkında fikirleri olsa bulurlar da öd,od,ud,oud zannetmiyorum ki bulsunlar

Çok iyi yapmışsın Aysucum hak etmişler

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                        X