Sıktığımız parfümlerle ilgili öyle anlarda öyle tepkilerle karşılaşırızki ne diyeceğimizi bilemeyiz. O kadar para verip alıp kullandığımız parfümlere olumsuz yorum yapılması tabiki de herkesin sinirlerini bozar. Özellikle parfüm olarak sadece cio nun açık parfümünü kullanmış olan kesimden gelen tepkiler sinir katsayımızı arttırmakta ve insanı parfüm kullandığına kullanacağına pişman etmektedir. Sizin başınıza gelen en sinir bozucu geri bildirimler hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sinir Bozan Geri Bildirimler
Çökme
X
-
Eşimin yorumları meşhurdur
Paris:Tükenmez kalem gibi kokuyor.
insolence:Paris mi sıktın?Bu da Parisgillerden.(Annem de hastane dezenfektanlarına benzetir)
Chanel no 5:Bepanthen kokuyor
Narciso for her:Balon kokuyor
Orchid Soleil:Big Babol kokuyor.İstisnasız her sıktığımda hemen tanıyor ve big babol kokan parfümünü sıkmışsın diyor.Kokusu kötü değilmiş ama parfüm gibi değil,sakız gibi kokuyormuş...
- 7 beğenme
Yorum
-
Kafur özyağını doğrudan kullandım geçen aylarda, beni çok şaşırtan bir denemeydi. Zihnimde başka bir şekilde koktuğunu düşünmüşüm hep. Depresif, grimtırak ve biraz karanlık bir karakteri vardı. Pinpon topları patladığında içinden yayılan kokuyu çağrıştırmıştı, araştırınca gerçekten de o topların plastiğine kafurla ortaklıkları olan bir kimyasal karıştırıldığını öğrendim.Orjinal yazı sahibi: ibrhm View PostFuryo - ölü gibi kokuyorsun dedi is yerinde bir büyüğüm. Parfümün tıpkı ölülerin üzerine toz olarak atılan kafurun gibi kokuyor dedi. Her fırsatta ondan bir yorum alacağım baya bir cevher çıkacak gibi duruyor.
- 11 beğenme
Yorum
-
baya bi yaşadığım durumdur.
versace ph- eski kız arkadaşım ölü balık gibi kokuyor demişti
nicolai ny intense- bir arkadaş bu ne ya bi koku var hacı yağı gibi..
DHI- başka bir arkadaş : bu ne ya bebek kokusu gibi bişey var burada
favorim ise
chergui : hıms hımfs bu ne ya 'yalova nın geceleri' kokuyor burası kim sıktı ..
)
- 3 beğenme
Yorum
-
Bugün elimdeki dekanttan denediğim Guerlain Rose Nacree Du Desert için bir kısım çalışanlarımız infial yarattı!!
Burası cok tuhaf birşey kokuyor diyerek... Camlar açıldı falan.
Konuşmaları duyabiliyorum, "bu kadar ağır parfüm sıkılmaz ki ama" vs. gibi son derece sinir eden yorumlar yapıldı.
Öte yandan kendi departmanımdaki arkadaşlarım burası muhtesem kokuyor, cok farklı, adı ne bu parfümün gibi yorumlar yaptı!!
Genelde açık parfüm kullanan bu genç arkadaşların oldugu departmana giderek (sanırım sinirli bir günümdeyim :-) ben de sizin genzimi yakan açık parfümlerinizden ve yüzünüze sürdüğünüz ve sabah ofisi sahte ve ucuz bir gül esansıyla dolduran yüz bakım suyunuzdan cok rahatsızım. Ben bir daha oud temali parfüm kullanmamayım ofiste, siz de açık parfümlerinizi kullanmayın anlaştık mı dedim, anlaştık Aysu hanım dediler.. (su anda google'da oud nedir diye arama yapılıyordur muhtemelen :-)))))
- 8 beğenme
Yorum

Yorum