Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Francesca Bianchi Parfümleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Francesca Bianchi Parfümleri

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir konuyu size sormak istiyorum ;
    Francesca Bianchi parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?Biliyorsunuz Türkiye'de bulunması zor ve ml fiyatları 40-50 lira civarı;
    Kesinlikle bir parfüm severin dolabında olmalı mı?Almasam da yerine ''..........'' şu markadan şu ürünü alsam da olur dediğiniz oldu mu_?
    Markayı diğer markalara göre nereye koyuyorsunuz ( Xerjoff, ROJA,Killian vb..) ?
    Kullandığınız ürünlerden bahseder misiniz _?
    Teşekkürler

Francesca Bianchi parfümleri benim için çok farklı bir yerde. Diğer markalarla kıyaslanması çok zor ve Francesca kokuları sanat için yaptığından dolayı benzerlerini bulmak da çok zor. O yüzden diğer markalardan şunu deneyebilirsin diyemeyeceğim. Francesca Bianchinin parfümleri çoğunlukla ağır oluyor ve her gün için kullanması zordur. Kullandığında 2 fıs yeterli olacaktır. Zaten tek fıs sıktığında ne demek istediğimi anlayabilirsin. Parfümü bir sanat olarak ve duygunun dışa vurumu olarak gören herkesin kesinlikle denemesi lazımdır. Francesca Bianchi Parfümlerini isimleri ve hikayeleriyle bilmek gerekir diye düşünüyorum. O şekilde koku daha da anlamlı olur.

Dediğim gibi eğer bir hikaye dinlemek ve kokuların neler hissettirebileceğine tanık olunmak isteniyorsa Francesca Bianchi kesinlikle denenmelidir. Dark Side iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum. Bir çoğunu denedim fakat hepsini deneyemedim. Ben severek kullanıyorum

Yorum

• NightManager
      NightManager Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      çok teşekkür ederim hocam
İşleniyor...
X