İnterlude , cdg black , cdg insense serisi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yanık Hissiyatlı Parfümler
Çökme
X
-
D.S. & Durga Amber Kiso bence bu sınıfta güzel bir çalışma. Yayılımından gelen yanık deri kokusu (amber temelli olup böylesine güzel bir deri efektinin eklenmesi gerçekten keyifli) oldukça hoşuma gitti. Hatta dün kullandığımda kazağıma sinen kokusu bugün bile gayet net şekilde yanık kokuyordu.
- 3 beğenme
Yorum
-
benim de çok sevdiğim bir çalışma. pek bir kullanıcı farketmemiş ama geçende kullandığımda deri efekti harici Sahara Noir ile çoğu noktada oldukça benzer bir his verdi.
-
Sahara Noir’ı henüz deneyemedim ama denk gelirsem kesinlikle deneyeceğim Asaid hocam.
-
•Perverso (ultra yanık karamel meyve talaş)
•Athunis (soğuk kül guaiac-sedir beyaz misk-vetiver)
•Divine Attraction (madeni yağ yanık zencefil)
•Atman Xaman (sigara külü kuru meyve)
•Rake & Ruin (pas, barut, melek otu ve daha nicesi)
•Vi Et Armis (katran)
•Botafumeiro (yanık odun ekşi baharat, kompleks arka plan)
•Myths Man (barutlu keskin ekşi çiçekler)
•Sonoma. Fireside Intense (kirli baharat ızgara et)
•Fumidus (boozy yanık vetiver)
•Bulgari Black (yanık vanilya lastik)
•Encre Noir L'Extreme (yanık çam reçinesi keskin vetiver)
•Sahara Noir (tütsülü yeşillik odunsu kompleks vanilik tatlılık)
•FB. The Dark Side (yanık reçineli hayvansal deri)
•Allegretto 7.2 (yanık vanilya ferah nane)
•Olympic Amber (yanık labdanum)
•Norne (yanık kompleks çam)
•Hendley Fume (kirli yanık baharatlar ızgara yağ sedir kompleks ferah arka plan)
- 4 beğenme
Yorum
-
Güzel liste
Ayrıca dün bir satış danışmanından Hendley'nin tamamen kapandığı şeklinde bir duyum aldım...
-
teşekkürler. markadan en merak ettiğimi endemik tür olmadan deneyebildim yine de üzücü bir haber, oldukça merak ettiğim başka işleri de vardı. gittikçe daha da zorlaşacak gibi denk gelebilmek.Son Düzenleme Asaid; 14-10-21, 00:46. Tarafından yapıldı.
-
birkaç tane daha ekleyeyim.
• Lush Breath of God (sıcak küllü nane şekeri)
• P.Morabito Or Black (yanık amber deri meşe yosunu çalı çırpı)
• MinNY Moon Dust (yanık mineralli soğuk yeşil otsuluk)
• Bravanariz Fum (ardıç katranlı sıcak sedir, yanıklık Hendley Fume, odunsuluk Pekji Odoon benzeri)
yine de kullanımları çok zevkli aşırı dozda bir yanıklık yok Vi et Armis ve Rake&Ruin gibi.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum