Bu arada demin başka başlıkta Umut'un yazdığını okuyunca aklıma geldi, yedek olarak TM Cologne'u da ekleyeyim burdaki seçeneklere. Özellikle aşırı bunaltıcı sıcaklarda çok keyifli bir ferahlık yaşatmıştı geçen yaz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ilk 3'te yer alan yazlik parfümleriniz ( designer olarak )
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View PostŞu parfüm işinde sırf kendimizi değil yanımızdakileri de geliştiriyoruz. Bu işin diğer bir keyfi de bu.
Bugün eve geldikten sonra Bleu kullandım. Eşimin hiç haberi yokken 'Burası çok güzel kokuyor. Piyasa işi ama kesinlikle sevilir etrafta' dedi. Şok oldum.
- 3 beğenme
Yorum
-
Havalar ısınırken şöyle bir düşündüğümde aslında yazlık olarak severek kullandığım bir çok designer var ama bunların arasından seçim yapacak olursam ilk üçe girebilecek parfümler.
Gucci Pour Homme II
Un Jardin En Mediterranee
Chanel Edition Blanche
- 1 Beğen
Yorum
-
2018 yaz ilk 3'ünüz, 2017'ye göre daha güzel olmuş. Bentley Infinite Intense ve Givenchy Insense Ultramarine yerine gelen Gucci Pour Homme II koleksiyonumda olan, Un Jardin En Mediterranee ise koleksiyonuma eklemeyi düşündüğüm bir parfüm. Yalnız matrai hocam, ben sizin Chanel Edition Blanche yerine Guerlian L'Homme Ideal Cologne'u tercih edeceğinizi düşünürdüm. Guerlian L'Homme Ideal Cologne'u çok sevdiğinizi biliyoruz... Gerçi en son yazınızda "Geç de olsa" yiğidin hakkını yiğide verdiğimiz parfüm diye bahsetmiştiniz. Belki 2019 yazı ilk 3'ünüzdeydi, ya da belki bu yaz öyle olacak...
Yorum