Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ilk 3'te yer alan yazlik parfümleriniz ( designer olarak )
O beni çok düşündürdü nil’i mi yazsam onu mu diye ama nil beni çocukluğuma götürüyor köylerde koştuğum bahçelere 😂 yoksa voyage göz bebeklerimden. En sevdiğim desinger chanel eb anlamsız bir şekilde aşığım ona eğer udeni beğenirsem onuda alacağım mesela 😂
Hermes tres fraiche
Hermes Voyage
Micallef Royal Vintage
Guerlain Leau Boisee ( Serin yaz akşamları )
Gio essenza
Dior Homme Cologne
Romeo Gigli Man (10 sene önce kullanıyordum tabiki üretimi yok ancak yurt dışından bir akrabam buldu getirdi geçen sene sahtemi bilmiyorum ama koku formu aynı bildiğim koku )
Hermes tres fraiche
Hermes Voyage
Micallef Royal Vintage
Guerlain Leau Boisee ( Serin yaz akşamları )
Gio essenza
Dior Homme Cologne
Romeo Gigli Man (10 sene önce kullanıyordum tabiki üretimi yok ancak yurt dışından bir akrabam buldu getirdi geçen sene sahtemi bilmiyorum ama koku formu aynı bildiğim koku )
Ahhh romeo gigli, paul smith story. Zamanında almadığına pişmanım her ikisini de. Şimdi ara da bulasın
Ahhh romeo gigli, paul smith story. Zamanında almadığına pişmanım her ikisini de. Şimdi ara da bulasın
Aynen hocam Gigli man daha agresif Paul smith story daha naif tabi aynı formattalar ikisinide severek kullandım gerçekten almamak pişmanlık yaratırdı banada
Yorum