benim OLFACTİVE STUDİO CLOSE UP
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sizde olan parfümlerden kullandığınız veya denediğiniz en kötü parfüm hangisiydi ?
Çökme
X
-
- 1 Beğen
-
Şahsen ben close up ı çok begeniyorum ilk açılışı biraz ahır kokusu gibi hissettirsede bir kere vişneyi yakaladığınızda burnunuza kötü gelmeyecektir diye düşünüyorum yada bende öyle oldu. Benim alıp rahatsız olduğum ilk koku al khatt olmuştu. açılıişına gerçekten tahammül edemiyorum ama değişimi ve güzelleşmesi ile şuan çok kıymetli bir parrfüm
- 3 beğenme
Yorum
-
Annick Menardo ve Close Up beğenmediniz?Orjinal yazı sahibi: samettemiz34 View Postbenim OLFACTİVE STUDİO CLOSE UP
Hocam ne yaptınız?
- 1 Beğen
Yorum
-
Kendileriyle hiç anlaşamadığım kokular, benden uzak olsunlar dediklerim, ıyyyyyy......
Christian Dior Eau Noire
Van Cleef Arpels Tsar
Karl Lagerfeld Photo
Caron Pour Un Homme De Caron
Davidoff Echo
Lorenzo Villoresi Piper Nigrum
Giorgio Beverly Hills Red For Men
- 2 beğenme
Yorum
-
Olfactive Studio'nun Close Up parfümüne gelen yorumlar sebebiyle şaşkınım... Bir hanımefendiye koklattığımda kokuyu çok çok kötü bulduğunu söyledi, hayvan idrarı dışkısına benzetti. Bir hanımefendi de kokunun midesini bulandırması sebebiyle parfümü sıktığı kolunu yıkadı. Bir kaç hanımefendi de kokuyu sıradan, basit buldu. Ama o sıralarda yaşadığım şokları görmeniz lazımdı, yorumları dinlerken bir yandan parfümü kokluyorum, Allah Allah diyorum bu söylenenleri neden ben bir türlü kokuda göremiyorum... Nasıl olur ya?! Diye diye bir hal oldum. Şimdi de forumda karşılaştığım bu yorumlar...
Bence yasak meyve gibi canlı, parlak, berrak çekici bir vişne, kokuya çok hoş bir hava katan beyaz tütün çiçeği, ufak baharat dokunuşları, çok sevdiğim kahve, diplerden gelen tonka ve amber... Bana göre çok çekici, lolita tarzında bir feminen koku. Bir kadının üzerinde duymaktan mutluluk ve keyif duyacağım bir parfüm.Son Düzenleme Aryan; 11-12-20, 19:45. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Hocam ben kendim kullanıyorum ve bence maskülen ..Orjinal yazı sahibi: Aryan View PostOlfactive Studio'nun Close Up parfümüne gelen yorumlar sebebiyle şaşkınım... Bir hanımefendiye koklattığımda kokuyu çok çok kötü bulduğunu söyledi, hayvan idrarı dışkısına benzetti. Bir hanımefendi de kokunun midesini bulandırması sebebiyle parfümü sıktığı kolunu yıkadı. Bir kaç hanımefendi de kokuyu sıradan, basit buldu. Ama o sıralarda yaşadığım şokları görmeniz lazımdı, yorumları dinlerken bir yandan parfümü kokluyorum, Allah Allah diyorum bu söylenenleri neden ben bir türlü kokuda göremiyorum... Nasıl olur ya?! Diye diye bir hal oldum. Şimdi de forumda karşılaştığım bu yorumlar...
Bence yasak meyve gibi canlı, parlak, berrak çekici bir vişne, kokuya çok hoş bir hava katan beyaz tütün çiçeği, ufak baharat dokunuşları, çok sevdiğim kahve, diplerden gelen tonka ve amber... Bana göre lolita tarzında çok çekici bir feminen koku. Bir kadının üzerinde duymaktan mutluluk ve keyif duyacağım bir parfüm.
- 1 Beğen
Yorum
-
Nautica Voyage , Bentley Azure , Hermes Terre d Hermes , Montale Red Vetiver ,Amouage İnterlude , Davidof Zino ,Dior Eau Noire kullandigim en bas agritici sevemedigim tiksindigim kokular oldu.Tabi bi kismini severek kullandim bi müddet ama sonrasinda fikirlerim tepkilerimde degisti zaman icinde .
- 3 beğenme
Yorum
-
fumidus normalde boozy parfümleri severim çoğunu ama bu çok dumanlı ve çok sert vetiver ahşap kullanımı nerede kullanırım diye sordum kendime kullanılacak yer bulamadım...düz nota gecişleri ağır sanki ağaç ev yanmış kararmış tahtalar dumanlar öyle bir kokuyla karşılaştım ve parfümsever bir arkadaşa hediye ettim....
- 1 Beğen
Yorum
Yorum