Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sizde olan parfümlerden kullandığınız veya denediğiniz en kötü parfüm hangisiydi ?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sizde olan parfümlerden kullandığınız veya denediğiniz en kötü parfüm hangisiydi ?

benim OLFACTİVE STUDİO CLOSE UP

Acqua di Gio Profumo

Midem kalkmıştı

Yorum

• samettemiz34
      samettemiz34 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      hiç merak etmedim dekant olarak bile almayı düşünmemiştim o kadar mı kötü

• İbrahim20
      İbrahim20 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Benim için kötü, ama genel beğenicilerin sevebileceği bir parfüm

Montecristo Masque Milano, sevemedim

Yorum

Evet, itiraf ediyorum; Estee Lauder Beautiful.. Anında elden çıkardım.. O kadar ağır bir parfüm ki evlerden ırak, baş ağrısından çatlamıştım..

Yorum

Şahsen ben close up ı çok begeniyorum ilk açılışı biraz ahır kokusu gibi hissettirsede bir kere vişneyi yakaladığınızda burnunuza kötü gelmeyecektir diye düşünüyorum yada bende öyle oldu. Benim alıp rahatsız olduğum ilk koku al khatt olmuştu. açılıişına gerçekten tahammül edemiyorum ama değişimi ve güzelleşmesi ile şuan çok kıymetli bir parrfüm

Yorum

• samettemiz34
          samettemiz34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          hocam zaten o vişne ve kahve birleşimi böyle sanki bozulmuş bi havası var tenimde de çok kötüydü

Sentetik hissiyatı veren tüm parfümler, mesela vertus eau de cyan. Montale nin neredeyse tüm parfümleri. Veeee Nişhane Karagöz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: samettemiz34 View Post
          benim OLFACTİVE STUDİO CLOSE UP
          Annick Menardo ve Close Up beğenmediniz?

Hocam ne yaptınız?

Yorum

• samettemiz34
            samettemiz34 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            bende olanlardan hocam eminim daha sevemeyeceğim daha kötüleride vardır .

Kendileriyle hiç anlaşamadığım kokular, benden uzak olsunlar dediklerim, ıyyyyyy......

Christian Dior Eau Noire

Van Cleef Arpels Tsar

Karl Lagerfeld Photo

Caron Pour Un Homme De Caron

Davidoff Echo

Lorenzo Villoresi Piper Nigrum

Giorgio Beverly Hills Red For Men

Yorum

Tauer'in Orange Star
            Villoresi Spezie
            Cok kotu olarak hatirladiklarim

Dior Eau Noire basta ben de nefret etmistim fakat net soguk hava isteyen bir parfum. Gene de almam tabi

Yorum

Olfactive Studio'nun Close Up parfümüne gelen yorumlar sebebiyle şaşkınım... Bir hanımefendiye koklattığımda kokuyu çok çok kötü bulduğunu söyledi, hayvan idrarı dışkısına benzetti. Bir hanımefendi de kokunun midesini bulandırması sebebiyle parfümü sıktığı kolunu yıkadı. Bir kaç hanımefendi de kokuyu sıradan, basit buldu. Ama o sıralarda yaşadığım şokları görmeniz lazımdı, yorumları dinlerken bir yandan parfümü kokluyorum, Allah Allah diyorum bu söylenenleri neden ben bir türlü kokuda göremiyorum... Nasıl olur ya?! Diye diye bir hal oldum. Şimdi de forumda karşılaştığım bu yorumlar...

Bence yasak meyve gibi canlı, parlak, berrak çekici bir vişne, kokuya çok hoş bir hava katan beyaz tütün çiçeği, ufak baharat dokunuşları, çok sevdiğim kahve, diplerden gelen tonka ve amber... Bana göre çok çekici, lolita tarzında bir feminen koku. Bir kadının üzerinde duymaktan mutluluk ve keyif duyacağım bir parfüm.
              Son Düzenleme Aryan; 11-12-20, 19:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

• samettemiz34
                samettemiz34 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Güzel yorumunuz için teşekkürler
                Aynı şekilde bende kız arkadaşıma koklattğımda çöp gibi kokuyor dedi, fakat erkek arkadaşıma koklattığımda beğenmişti
                sonuç olarak bir daha almayacağım kokulardan biri

Orjinal yazı sahibi: Aryan View Post
              Olfactive Studio'nun Close Up parfümüne gelen yorumlar sebebiyle şaşkınım... Bir hanımefendiye koklattığımda kokuyu çok çok kötü bulduğunu söyledi, hayvan idrarı dışkısına benzetti. Bir hanımefendi de kokunun midesini bulandırması sebebiyle parfümü sıktığı kolunu yıkadı. Bir kaç hanımefendi de kokuyu sıradan, basit buldu. Ama o sıralarda yaşadığım şokları görmeniz lazımdı, yorumları dinlerken bir yandan parfümü kokluyorum, Allah Allah diyorum bu söylenenleri neden ben bir türlü kokuda göremiyorum... Nasıl olur ya?! Diye diye bir hal oldum. Şimdi de forumda karşılaştığım bu yorumlar...

Bence yasak meyve gibi canlı, parlak, berrak çekici bir vişne, kokuya çok hoş bir hava katan beyaz tütün çiçeği, ufak
              baharat dokunuşları, çok sevdiğim kahve, diplerden gelen tonka ve amber... Bana göre lolita tarzında çok çekici bir feminen koku. Bir kadının üzerinde duymaktan mutluluk ve keyif duyacağım bir parfüm.
              Hocam ben kendim kullanıyorum ve bence maskülen ..

Yorum

Daha öyle bir parfüme denk gelmedim ama manceranın bir parfümü vardı adını hatırlamıyorum; ucuz araba parfümlerine benziyordu o benim midemi bunaltmıştı. Xerjoff italica da hafiften öyle bir parfüm aldığım dekanr öylece duruyor neredeyse.

Yorum

Nautica Voyage , Bentley Azure , Hermes Terre d Hermes , Montale Red Vetiver ,Amouage İnterlude , Davidof Zino ,Dior Eau Noire kullandigim en bas agritici sevemedigim tiksindigim kokular oldu.Tabi bi kismini severek kullandim bi müddet ama sonrasinda fikirlerim tepkilerimde degisti zaman icinde .

Yorum

Sisley eau d'ikar. Aldığımın çok altında bir fiyata elden çıkarmıştım kullanamayıp.

Ayrıca kilian back to black, nasıl midem bulanmıştı...

Yorum

fumidus normalde boozy parfümleri severim çoğunu ama bu çok dumanlı ve çok sert vetiver ahşap kullanımı nerede kullanırım diye sordum kendime kullanılacak yer bulamadım...düz nota gecişleri ağır sanki ağaç ev yanmış kararmış tahtalar dumanlar öyle bir kokuyla karşılaştım ve parfümsever bir arkadaşa hediye ettim....

Yorum

İşleniyor...
                      X