Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
koleksiyonunuzdaki hangi kokulardan vazgeçmezsiniz..Bitsede tekrar tekrar alırsınız.
Hiç bir parfüm vazgeçilmez değildir.Bundan 10 yıl önce sorulsaydı bu soru bana farklı isimler söylerdim,şu an ise farklı kokular düşünüyorum kullanırım dediğim.Demek ki zamana bağlı olarak vazgeçilmezlerimiz de değerini yitirebiliyor.Tıpkı geçmişi ve geleceği çok düşünme anı yaşa denir ya onun gibi.Elimdeki kokularla mutlu olmayı deniyorum.
Hiç bir parfüm vazgeçilmez değildir.Bundan 10 yıl önce sorulsaydı bu soru bana farklı isimler söylerdim,şu an ise farklı kokular düşünüyorum kullanırım dediğim.Demek ki zamana bağlı olarak vazgeçilmezlerimiz de değerini yitirebiliyor.Tıpkı geçmişi ve geleceği çok düşünme anı yaşa denir ya onun gibi.Elimdeki kokularla mutlu olmayı deniyorum.
+1
Bir sene öncesine göre bile fikrim değişiyor..
Koku diye bir film vardı. Jean orda vazgeçilemez , karşı koyulamaz kokuyu bulmuştu 😀
Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum