Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Abiler merhaba kiş için parfüm alacağim 2 parfüm arasinda kaldim yaş 18 hangisi sizce

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Abiler merhaba kiş için parfüm alacağim 2 parfüm arasinda kaldim yaş 18 hangisi sizce

28
    DİOR HOMME İNTENSE
    57.14%
    16
    JPG ULTRA MALE
    42.86%
    12

Abla olduğumdan cevap verme hakkim yok .. birde arada kaldigin 2 parfum hangileri

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Anlaşılan o ki farkedilirliği yüksek bir kışlık parfüm istiyorsun. Özellikle diordaki iris ilgini çektiyse prada l'homme intense tavsiyemdir. Günlük giyimde seni yormaz. Yaklaşık 3 sene önce piyasaya sürüldüğü için de sık rastlanır bir koku değil. Genç, dinamik aynı zamanda sofistike.

Yorum

Bir abla da burada var Parfümde yaşa takılmamak gerektiğini düşünsem de, Dior Homme Intense, 18 yaşın gündelik yaşamını ve giyim tarzını tamamlar gibi gelmiyor, tabii 18 yaşla ilgili bir genelleme yapacak olursam... JPG Ultra Male, daha yumuşak kokusu ve rahat kullanımıyla daha uygun bir seçenek olabilir. Dior Homme'un daha aydınlık konsantrasyonlarına da bakabilirsiniz, Valentino Uomo'da da benzer bir hava yakalanmış. Prada Homme Intense önerisine de katılıyorum, Luna serisi ve Amber'i de deneyebilirsiniz.

Yorum

Dior Homme artık baydı...onun için "Ultra Male" dedim.

Yorum

Hala DHİ dedim

Yorum

Bende o yaşlarda DHİ ile değilde Dior Homme ile tanışmıştım ve çok sevmiştim hikayenin devamı serisinin her üyesini alarak devam etti zaten 😂

Yorum

Kadınlar olarak, sessizliğimizi korumalıyız adlı konuya, ben de şaka mayetinde sitem edeyim bari =) Guerlian L'instant 50ml de abla olarak benim önerim. Dior homme Int yaşlandı sektör de artık )

Yorum

her türlü DHI kış için vazgeçilmezim

Yorum

Aldın mı bilmiyorum ama bende ultra male derdim

Yorum

İşleniyor...
                    X