Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hayvan gibi kokan parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Ben de 'Absolue Pour le Soir' diyeyim madem.

Yorum

Muscs Koublai Khan

Yorum

At ahır kokusu Papillon Salome derim...

Yorum

kouros, muscs koublai khan, africa olifant

Yorum

Russian tea.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: herobabyfb
              Russian tea.
              Birgün favori parfümün olabilir Muharrem Hocam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Kouros tamam da biri bir güzellik yapsın da russian tea dekantı yollasın bana. Roma’da dükkan dükkan gezdim bulamadım. Çatlicam meraktan

Yorum

Click image for larger version

Name:	OUD2.jpg
Views:	769
Size:	188.6 KB
ID:	47137 deneyin derim gercek bir canavar normalde parfumorler indian oud kullandiklari zaman onu ehlilestiren icerikler katarlar bu sefer tersi olmus parfumer oudu zombiye donusturmus... cok tehlikeli...

Yorum

İnitio - Absolute aphrodisiac ilk yarım saat kürk hissiyatı yaratıyor bende ve midemi bulandırıyor sonrası kesinlikle müthiş başlangıç kısmı. Ursa bana hayvansalllıktan çok deriye basılmış tulum peynir hissi yaşatıyor

Yorum

Kimse tuscan leather yazmadı mı yoksa ben mi okumadım?kokuyu 3 sene evvel denemiş,nefret etmiştim ama derilerle aram düzeldiği için tekrar bir şans daha veresim var

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azzura
                        İnitio - Absolute aphrodisiac ilk yarım saat kürk hissiyatı yaratıyor bende ve midemi bulandırıyor sonrası kesinlikle müthiş başlangıç kısmı. Ursa bana hayvansalllıktan çok deriye basılmış tulum peynir hissi yaşatıyor
                        Hakikaten ursa tulum peyniri Kursatim erzincanda cok ondan iyi biliyorum ))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

hocam dumansı olması ve derili olması merak etmem için yeterli sebep : ) naneden korkuyoyum biraz belki o hayal kırıklığı yaratır diye düşünüyorum

Yorum

şimdiye kadar hayvansal yada kirli kokan bir çok koku kokladığımı düşünüyordum.. taa ki Frederic Malle The Night ile tanışıncaya kadar..
                            özellikle açılışındaki hayvan çiftliği/ tezek/gübre ve samanların kokusu.çok gerçekçi..sanırım ud notasından kaynaklanıyor..

Yorum

• Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Evet... Ve çok kalın gövdeli, koyu kıvamlı bir şekilde gerçekleşiyor açılış.

• imanpower
                              imanpower Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              oud seufi var icinde o kokuyor yani yillanmis indian oud oyle kokar ama acilir odunsu kalitelii deriye benzer zaten oudun en guzel yani bu bok peynir gibi acilir kapanista lois vuitton canta gibi lux kokar...

• Velouria
                              Velouria Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              evet.. oldukça kalın gövdeli bir açılış!
                              ama sonrasında, dediğiniz gibi, kaliteli ve yumuşak bir deri kokusuna dönüşüyor, ilginç..

Farkli bir örnek olarak Tom Ford Men diyelim. ( nispeten)

Yorum

• murrjm
                              murrjm Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Baya farklı oldu bu

• Optuna
                              Optuna Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              sevdigim farkli bir koku, arasıra tutun kolonyasını anımsatsa da. Bazen bakımlı bir ağıl/ahır kokusu hissi yaratıyor benim için. Ama tabi zorlama oluyor biraz

Xerjoff Fars, INITIO Divine Atraction, Terenzi Dubhe aklıma gelenler

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                            X