Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

2020-2021 Parfüm Sezonu Hayırlı Olsun

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • 2020-2021 Parfüm Sezonu Hayırlı Olsun

    Uzunca ve sıcak bir yaz dönemini geride bıraktık. Tatilimizi tamamlayıp evlere dönüş yaptık. Sıcak ve bunaltıcı havalar artık yerini serin ve esintili havalara bırakmaya başladı. Benim için yeni parfüm sezonunun başlangı 15 Eylül oluyor ve 15 Hazirana kadar da bu devam ediyor. Bu dönem boyunca artık daha keyifli olan overdose dediğimiz yoğun, derin ve katmanlı parfümleri deneyip, yazıp, paylaştığımız bir sezon olsun.

    Yeni parfüm sezonu tüm parfümseverlere hayırlı olsun.

  • #2
    Sonbaharı daha çok fougere tarzı parfümlerle geçirip yavaş yavaş vetiver ve paçuliye geçiş yapıp kışı da daha ağır oud, deri ve tatlı notalar yoğunluklu parfümlerler bitirmek istiyorum. Yağmurlu bir sonbahar günü Jovoy- incident diplomatique kullanasım var

    Yorum


    • #3
      Gerçek parfümler demeyelim de assolistleri sahneye alalım diyelim. 😊

      Yorum


      • #4
        2020-2021 yeni parfüm sezonununda tüm parfümseverlere mutlu, huzurlu ve keyifli vakitler diliyorum, hayırlı olsun.

        Benim parfüm kullanmayı en sevdiğim mevsimler bahar ayları ama artık maalesef bu geçiş mevsimleri eskisi gibi güzel yaşanmıyor. Ya yaz, ya kış, ortası pek yok gibi. Mesela geçen ilkbahar mevsimi havalar ısınmak bilmeyince bahar parfümlerini mayıs-haziran'da kullanmaya başlamıştım ki sonra hemen yaz geliverdi. Böyle de dolabımdaki ilkbahar parfümleri diye kategorize ettiğim parfümleri doğru düzgün kullanamamış oldum, ben de yaza kaydırıp kullanmaya çalıştım. Gerçi bahar parfümleri, 4 mevsimlik parfümler kategorisinde de adı genelde sık sık geçen parfümlerden oluyor... Sanırım artık mevsimlere çok da takılmamak lazım.

        Ben, eylül ayında kullanıp test etmek istediğim yazdan arta kalan parfümleri bitirmeye çalışacağım. Sonbaharın ilerleyen aylarında ise ben de kendimi adeta fujerlere boğacağım. Bu da kasım ayını bulur heralde. Umarım herkes istediği, merak ettiği kokulara ulaşır.
        Son Düzenleme Aryan; 17-09-20, 16:19. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • #5
          Yağmurlu havalarda favorim yine Serge lutensden fille aguilles olacak.

          Yorum


          • #6
            Parfüm kullanmayı en sevdiğim mevsim sonbahar. Çoğu parfümüm de bahar aylarına yakışıyor. Fazla taze ve sucul kokuları da, ağır tatlı, baharatlıları da pek sevemiyorum. En çok da pudralı ve kremsi makyaj kokularını kutularından çıkaracağım için mutluyum. Parfüm denemeye hala gidemesem de kör alışı aklıma koyduğum parfümlerin listesi epeyce kabardı, umarım kontrolü kaybetmem 😊
            Son Düzenleme Rayiha; 19-09-20, 20:44. Tarafından yapıldı.

            Yorum

            İşleniyor...
            X