Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bütün Comme Des Garcons Kokuları
Bütün Costume National Kokuları
Dior Homme ve akrabaları
Chanel Egoiste
Bentley Intense
Bentley Absolute
Hermes Terre EDP, Faubourg 24
Guerlain Lidge, Vetiver, Santal Royal, Heritage
Caron'ların birçoğu
Jaipur Homme
Ferrari Oud Essence
Benim için:
-Lalique - Encre Noire
-Bentley - Absolute (gucci PH benzerliği ile)
-Kenzo - Power
-Davidoff - Zino
-Bvlgari - Black
-LIDGE
-Terre d'Hermes
-Dior Homme vintage
Benim için bunlar niş kafasında ama herkese hitap edecek kokular değil, bütün gourmand-meyveli-aromatik trendleri arasında marjinal kalıyorlar.
Ben de bayan parfümlerinden örnekler vereyim...
Chanel no 19
Hermes 24 Faubourg
Lancome la nuit tresor
Dior Addict 2002 version
Dior Poison
Dior Diorella
Guerlain shalimar ve initial
Michael Kors Michael edp (Nishane Tuberosa ya çok benziyor)
Elie saab le parfum edp ve intense
Narciso rodriguez for her edt ve edp
Yves Rocher tendre jasmin (Serge Lutens A la nuit e çok benziyor)
Lancome poem...
.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün Comme Des Garcons Kokuları
Bütün Costume National Kokuları
Dior Homme ve akrabaları
Chanel Egoiste
Bentley Intense
Bentley Absolute
Hermes Terre EDP, Faubourg 24
Guerlain Lidge, Vetiver, Santal Royal, Heritage
Caron'ların birçoğu
Jaipur Homme
Ferrari Oud Essence
Nerdeyse tamamına katıldım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O dönemler henüz IFRA belası da sarmamıştı ortalığı, ciddi bir fırsat kaçırdığımı düşünüyorum. Üstelik sadece Guerlain için değil hiçbir parfüm mağazasına zaman ayırmamış olmak o dönem için önemli bir kayıp. Elimdeki bir iki parfümle yetindiğim ve o niteliklilik hep var olacak zannettiğim yıllar. Tabi Guerlain'in mağazası ayrı bir dünya, müze gibi. Yapacak bi şey yok
Mağazanın önünde durup içeri girememiş kadar oldum 😟 Ben de şu yaşıma kadar denemeden piyasadan kalkan ya da IFRA kurbanı olan kokulara üzülüyorum. Ya da bilemedim şimdi, belki de cehalet mutluluktur...
Yazılanların çoğuna katılıyorum aslında. Lalique Encre Noir, Lidge, Costume National (Homme,Scent Intense, 21, Soul), Carven Pour Homme, Hermes Bel Ami, Chanel (no 5, pour Monsieur, Egoiste) , Gucci Pour Homme, Bulgari Black, Caron the third man. Her ne kadar ben sevmesem de Bentley Intense ve Davidoff Zino. Düşündükçe listem uzayacak bu kadar yeter şimdilik.
Benim için:
-Lalique - Encre Noire
-Bentley - Absolute (gucci PH benzerliği ile)
-Kenzo - Power
-Davidoff - Zino
-Bvlgari - Black
-LIDGE
-Terre d'Hermes
-Dior Homme vintage
Benim için bunlar niş kafasında ama herkese hitap edecek kokular değil, bütün gourmand-meyveli-aromatik trendleri arasında marjinal kalıyorlar.
Hocam sen benden çok yaşa.Sadece benim listeme bu parfümlere ek,Hermes voyage eklenebilir
Yorum