Yazlık parfüm denilince ilk aklımıza gelen marin hissiyatlı parfümler oluyor genellikle. İşte ilk aklımıza gelen bu parfümlerden yola çıkarak tuz ve deniz temasını işleyen en sevdiğiniz parfümleri kısaca yazalım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tuz ve Deniz Temalı Yazlık Parfümlerden Favorileriniz Hangileri
Çökme
X
-
Tuz ve Deniz Temalı Yazlık Parfümlerden Favorileriniz Hangileri
Yazlık parfüm denilince ilk aklımıza gelen marin hissiyatlı parfümler oluyor genellikle. İşte ilk aklımıza gelen bu parfümlerden yola çıkarak tuz ve deniz temasını işleyen en sevdiğiniz parfümleri kısaca yazalım.Etiketler: Yok
- 5 beğenme
-
Profumi del Forte - Tirrenico
Heeley - Sel Marin
Nishane - Boszporusz
Gallagher Fragrances - Amongst Waves
Miller Harris - Fleurs de Sel
- 4 beğenme
Yorum
-
Cool Water (Vintage), Horizon (Vintage), Kenzo PH gayet iyiler, seviyorum. Insense Ultramarine ve Nautica Voyage'ı ise beğenemedim. Aslında bu iki kokuyu beğenemesem de aquatik kokuları sevdiğim için sevebileceğimi düşündüm ama maalesef yine de sevemedim.
Creed Millesime Imperial bence güzel bir koku ama fazla genel beğeniye oynuyor, parfümlerde tuz notasını pek sevmeyenlerin bile sevebileceği tarzda bir kullanıma sahip. Gerçekçi bir deniz kokusu arayanları tatmin etmeyebilir.
Jo Malone'nun Wood Sage & Sea Salt da çok hoş bir koku.
Bunların yanında koklamak istediklerim ise tarihsel önemi sebebiyle başta Aramis New West olmak üzere Sel Marin James Heeley, Sel de Vetiver The Different Company, Acqua di Sale Profumum Roma, Mare Pacifico Linari, Hermessence Epice Marine Hermès.Son Düzenleme Aryan; 04-08-20, 17:39. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
-
Hermes Epic Marine
Profumum Roma Aqua di Sale
Jo Malone Wood Sage& Sea Salt
Giardino Benessere Salaria
Heeley Sel Marin
Armani Prive - Bleu Turquoise
Kenzo Pour Homme
Sayılır mı bilmiyorum ama Zoologist Squid bence en iyi işlerden birisi.
aklıma ilk gelenler ve bence en iyileri.
Demeter Salt Air de belki eklene bilir bu listeye.
- 3 beğenme
Yorum
-
Calvin Klein Reveal
Hermes Eau de Merveilles Bleue
Mugler Womanity
Üstümde taşıyamasam da koku olarak özellikle ilk ikisini beğendiğim, kullanan arkadaşlarımda hoşuma giden kokular.
- 3 beğenme
Yorum
-
Womanity'yi ofiste bir kadın arkadaşımdan koklamıştım, havyar notası ilgi çekici gelmişti. Bu parfümü kullandığı zamanlarda eski müdür, kendisine deniz kızı gibi koktuğunu söylüyormuş. Ben o şekilde bir deniz kızı efektini alamadım ama havyarın, incir ile birlikte farklı bir koku oluşturduklarını söyleyebilirim.Son Düzenleme Aryan; 05-08-20, 13:44. Tarafından yapıldı.
-
Womanity çok ilginç ve polarize eden bir koku. Seveni çok seviyor, sevmeyeni nefret ediyor. Kullanan arkadaşıma yakıştırıyordum ama bana denettiğinde ya bendeki duruşundan ya da yakın mesafede kokladığımdan pek hoşlanmamıştım. Yosun kokusuna benzer garip bir bayıklığı vardı. Ama her şeye rağmen cesur ve dönemdaşlarından çok farklı bir deneme Aryan.
Yorum