Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Burberry Touch Kalıcılık Sorunu

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Burberry Touch Kalıcılık Sorunu

Herkese iyi forumlar arkadaşlar;

2-3 gün önce N11 sitesinden BayerKozmetik'ten Burberry Touch Erkek parfümünü aldım. Kör bir alış yaptım fragranticada yorumları okuduğumda herkes 7-8 saat ömrü var projeksiyonu falan iyi diyor ama bende 2 saat bile sürmeden koku kayboluyor. Parfümün barkod kodunu sorgulattığım da 2009 olarak çıkıyor, acaba tenime uyum mu sağlamadı (esmerim) yoksa parfüm iyi muhafaza edilememiş mi? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Hocam merhabalar, parfüm bozuldu mu yoksa başka birşey mi var onun hakkında birşey söyleyemem ama reformüle olan bir prfüm değil boyner sevil bir yerden deneyip kokuyu karşılaştırırsanız o konuda kafanız rahat olabilir Ama kalıcılık ve yayılım hiç bir zaman iyi olmadı bu prfümün bende de.

Yorum

• ALTAİR
      ALTAİR Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      günde 15-20 fıs sıkarak idare edecez hocam artık ayrıyetten N11 Missliva mağazasından Nautica Voyage siparişi verdim onun performansı nasıl hocam bilginiz varmıdır?

• ntmm22
      ntmm22 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam yazlık ferah aquatic temalı bir parfüm kalıcılık onda da cok değil ama onuda bol uygulayarak daha keyifle kullanabilirsiniz hatta burberry ye göre. Zaten yazlık parfümlerde kalıcılık çok nadir olan birşey hocam

10 sene önce kullandım performansı zayıf gelmişti bir daha almadım. Hala bıraktığım yerde imiş demek..

Yorum

• ALTAİR
      ALTAİR Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam bazen Türkiye' de aldığımız hiçbir parfümün orjinal olmadığını düşünüyorum artık, yabancıların forumlarındaki yorumlarla alakası yok performanslarının.

Muscent versiyonu daha kalıcı ancak onda akbiber hissi çıkarılmış parfümden. Ancak ben bunu net anlarken deneyimsiz vir burun uzaktan gelen kokusuna aa aynı diyebilir. Zaten orijinali çok kalıcı değil diye anımsıyorum Bayer kozmetik hakkında güvenilir diye biliyordum en son. (ben almadım.)

Yorum

İşleniyor...
    X