Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #91
    Güllü parfümlerle devam ediyorum.Bugün Chloe Signature kullandım.Tertemiz bir gül yorumu.Amber de ayrı bir hava veriyor parfüme.Elimde Absolu olanı da var ama onu sert buluyorum.Klasiği daha çekici bence.

    Yorum


    • #92
      Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
      Geoffrey Beene - Green Bowling ile devam. Sıkıyoruz efendim durduramıyoruz
      Benim de iyice merakımı celbetti açıkçası

      Yorum


      • #93
        L Artisan L eau Artisan

        Limon odaklı ferah bir koku. Meşe yosunu hafif vuruyor. Designerlardan bir kokuya çok benzetiyorum ama aklıma gelmiyor hangisi olduğu.

        Yorum


        • Lostcode
          Lostcode Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yeni kesilmiş çimen kokusu gibi alıyorum ben parfümden bilmiyorum yanlışmı alıyorum ama

        • Selective44
          Selective44 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hiç öyle düşünmedim bak o havayı bana en iyi veren parfüm burberry london olmuştu. Belki bunda daha farklıdır. Yeşillik var evet ama.

      • #94
        Ermenegildo Zegna Sicilian Mandarin

        Tam bir yaz parfümü. Sicilya Mandelini, bergamot ve yosun birlikteği nane varda o ilk başta kompozisyondan içeri şöyle bir bakıyor çıkıyor ve kayboluyor. Koku ferah temiz hissiyatlı bana sabunsu hissiyatı başından(4 saat öncesi) şu ana kadar verdi. Pek fazla nota değişimi olmuyor nasıl başlıyorsa hemen hemen aynı gidiyor. Zaten sade bir çalışma 4,5 parça bileşen üzerine kurulmuş. Ben sevdim severim böyle temiz hissiyatlı hafif naranciyeli parfümleri. Performans ilk bir saat oldukça iyi sonrasında tene yaklaşıyor zaten kullanmadan önce tahminlerim böyleydi. Benzerleri var mı ? Tabiki de var. İlla alınması gereken bir şişe mi ? Hayır. Ama herkes dekanttan bir kez kullanmalı bence tabi benim tavsiyem bu. Herkese selamlar 🙃

        Yorum


        • #95
          Bugün Nicolai New York Intense ve Penhaligon's Douro kullandım. New York Intense'de pek beklediğimi bulamadım. Eski kafa maskülen lavanta parfümlerinden izler taşısa da ön planda sanki hafif sabunsuluk var ve bu parfümde lavanta aşırı baskın değil. Tabi ki yine yüksek düzeyde lavanta var ama benim bu tarz parfümlerde aradığım buram buram tüten bir lavanta. Tıpkı Tom Ford Beau de Jour'da olduğu gibi. Beğendim ama şişeli almam.

          Penhaligon's Douro'ya gelirsek bu parfümü splitten şişeli kör alış yaptım. İyi ki de yapmışım acayip hoşuma gitti. Lavanta ve meşe yosununu destekleyen limon gerçekten çok hoş. Normalde bu tarzda almayı düşündüğüm parfüm Beau de Jour'du. Muhtemelen bunu aldığım için ondan vazgeçeceğim. Karşılaştırmalı deneyip karar veririm.

          Yorum


          • orangeverte
            orangeverte Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam Douro'nun yayılım , fark edilirlik ve kalıcılığı nasıl?

          • Myrkur
            Myrkur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam güzel gibi daha tam test edemedim yalnız. Bir de benim kalıcılık yayılım kriterlerim biraz değişik Jo Malone Wood Sage Sea Salt'ı bile güçlü bulabilen birisiyim.

          • orangeverte
            orangeverte Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Teşekkür ederim

        • #96
          Micallef Spicy for him kullandım. Bol baharatlı, yoğun güzel bir koku.

          Yorum


          • #97
            " Tiziana Terensi Ursa " açılış olarak ne kadar eski kaşar kokusu olsada 25-35 dk sonrasında buram buram kalite kokuyorum teşekkürler tiziana

            Yorum


            • #98
              Ermenigaldo Zegna Sicillian Mandarin Sicilya mandalinası ile açılıyor gerçekten çok hoş ve temiz bu tarz narenciye kokusu sevenlere öneririm ama performansı düşük kaldı bende tabiki yazlık ama esintili yaz akşamlarında kendini daha fazla belli edecektir.

              Yorum


              • #99
                Mancera Aoud Lemon Mint

                Bugün markete giderken dekanttan 3 fıs sıktım boyun çevreme. Geçen gün direk elimin üstüne sıkıp koklamıştım sentetikliği baya rahatsız etmişti. Bugün ise öyle bir rahatsızlık duymadım ama yine de kendisiyle dekattan ileri bir boyuta geçeceğimi düşünmüyorum

                Yorum


                • Bugün akşam gezmesine serge lutens cannibale ile çıktık, açılışı sıradan bir amber kokusu gibiyken her bir anı farklı hissiyat veren yer yer buruk çiçeksi yer yer ekşi acı hissiyat mevcut bazı yerlerini masque milano tangoya benzettim açıkcası, kokuyu sıktıktan 6 7 saat sonra kalan vanilyalı hafif tatlı amber kısmını çok beğendim. Parfüm çok kaliteli pürüzsüz kalite hissiyatı yüksek, fiyatı normalde fazla yüksek ama split parası olması gereken nokta diye düşünüyorum.

                  Yorum


                  • Linari Notte Bianca kullandım


                    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                    Yorum


                    • Bugün Coco Mademoiselle kullandım.İçerdiği turunçgiller ve gül sayesinde sabahın erken saatlerine de çok yakışıyor.Ferahlık veriyor.Gece-gündüz,4 mevsim kullanılabilecek parfümlerden.

                      Yorum


                      • Libra
                        Libra Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        İkisi arasında benzerlikler olabilir ama Coco Mademoiselle bana çok daha derin, çekici geliyor.Kalite hissini daha fazla hissediyorum.Daha güllü,kaldıkça daha tatlımsı,oryantal bir hal alıyor.Zen ise biraz daha fresh ve yüzeysel bence.Kullandığım dönemde beğendim ama çok özel,vazgeçilmez bir parfüm gibi hissettirmedi.Kalıcılık olarak da CM daha iyi.

                      • Aryan
                        Aryan Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Geçtiğimiz haftalarda Zen'i koklama şansım olmuştu; ferah sayılabilecek hafif meyveli, paçuli baskın kompleks bir parfüm olarak olumlu anlamda şaşırtmıştı beni. Ama geçen gün Coco Mademoiselle ile çok benzetildiğini öğrenince biraz daha şaşırdım ve doğrusu kafam karıştı. Ama yorumunuz ile kokuları biraz daha kafamda oturdu, teşekkür ederim Libra.

                      • Libra
                        Libra Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Rica ederim

                    • Ataşehirden selamlar, bugün FM - Vetiver Extraordinaire

                      Yorum


                      • Masa karıştı , yok mu kırklarelinde yaşayan 😄
                        Click image for larger version

Name:	IMG-20200704-WA0000.jpg
Views:	548
Size:	213.9 KB
ID:	174105

                        Yorum


                        • Asaid
                          Asaid Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          bir kedi gördüm sanki 😄 iki üç ay sonra bu en düzgün hali olacak bence. sadece bir tahmin😇
                          Son Düzenleme Asaid; 04-07-20, 15:46. Tarafından yapıldı.

                      • Sol bilek L'artisian Caligna. İncir yaprağı kokusuna gerçekten BAYILDIM. İnsanın içini ferahlatan, terapi etkisi yaratan bir aurası var. Gerçekten mükemmel. Direk şişeli alınacaklar listeme girdi. Bu arada bu parfüm Ferrari Noble Fig ya da Fico di Amalfi'ye benziyor mu? Hepsini deneyen arkadaşlardan yorun bekliyorum.

                        Sağ bilek Acqua di Parma Bergamotto di Calabria. Bu da insana mutluluk veren bir turunçgil. Bence turunçgil kullanımı çoğu parfümden farklı. AdP'nin en iyi parfümlerinden birisi olduğunu düşünüyorum.

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X