Amouage La Start Benden😊
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
En Sevdiğiniz Parfüm Markası?
Çökme
X
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Özel seriden almak istiyorum şu siyah şişe altın plaka. Ama 50 ml 3200 lira.
-
Özel seriden hiç bir kokusunu denemedim henüz, birini denemiştim ama hangisi oldugunu cıkaramayacak kadar uzun zaman önceydi parfümün fiyatını biz belirliyoruz hocam eder diyorsanız 50ml ye 3200 lira verilir yani
Yurtdışında koublei khanı 1600 1700 liraya bulursunuz hocam bir denk gelirseniz, serge şişe tasarımı biraz daha afilli bişey olsaydı piyasayı kavurabilirdi gerçekten parfümleri fiyatlarına göre çok başarılı bence. Chergui ambre sultan five o'clock fille aigielles santal majuscule hepsi çok sevdiğim parfümler.Son Düzenleme Abbathdoom; 20-05-20, 22:38. Tarafından yapıldı.
-
Valla zamanında 500 lira verip aldığım koublai khan şu an siyah şişe ile geliyor ve 3200 lira sağlam koleksiyonlar var. Gerçi markanın kendisi özel.
-
Orjinal yazı sahibi: ntmm22Yurtdışında koublei khanı 1600 1700 liraya bulursunuz hocam bir denk gelirseniz, serge şişe tasarımı biraz daha afilli bişey olsaydı piyasayı kavurabilirdi gerçekten parfümleri fiyatlarına göre çok başarılı bence. Chergui ambre sultan five o'clock fille aigielles santal majuscule hepsi çok sevdiğim parfümler.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum