Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

2020 Yılına Damgasını Vurmasını Beklediğiniz Markalar

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • 2020 Yılına Damgasını Vurmasını Beklediğiniz Markalar

    Geçen sene de buna benzer bir başlık açmıştım ve tahminlerimizle baya iyi nokta atışları yapmıştık. Bakalım bu sene de bu başarıyı sürdürebilecekmiyiz.

    Soru şu: Bu sene hangi markalar parfüm çıkartacak ve hangileri bu seneye damga vuracak. Tahminleri alalım

  • #2
    Yabancı forumlarda her ne kadar eleştirilse de Dior Homme 2020 ile Dior bu yıla damga vuracak

    Yorum


    • #3
      Creed yeni bi parfüm sürse diye bekleyenlerdenim

      Yorum


      • #4
        Şu şu marka çıkaracak diyemem ama ana akımların flankerlarına bu sene de doyarız diyebilirim. D&G The One Intense, edt-edp koku profilinden uzaklaşmadan kalıcılık ve yayılım sorununu çözerse, beğenmesem de istemesem de piyasaya damgasını vurur.

        Yorum


        • #5
          Ben bu sene sonuna kalmadan Creed'den bir haber bekliyorum ama tahminim parfümün 2021 yılında piyasaya çıkması. Odunsu-fresh tabanlı bir parfüm olursa çok şaşırmam

          Nishane. Geçen yıl olduğu gibi Cecile Zarokian imzalı bir parfümle çıkarsa tozu dumana katar.

          Chanel. Chanel'den yeni bir erkek parfümü lansmanı beklemek çok da hayalcilik olmaz zira Bleu çıkış yılı üzerinden 10 sene geçti ve çıkaracağı tüm sınıfı çıkarttı. (EDT, EDP, Parfum) Tutupta acqua veya cologne gibi bir formatla saçmalamazsa lansman yakındır demektir.

          Kilian: Geçtiğimiz yıl Rolling in love ile biraz ses getirirmiş gibi oldu bu sene de sağlam bir erkek parfümü ile karşımıza gelirse sürpriz olmaz.

          Xerjoff: Mefistonun yanına yazlık unisex bir parfüm koyabileceğini düşünüyorum. Markanın en büyük eksiği yazlık ferah bir parfümünün doğru düzgün olmayışı. Bu eksiği gidermeye çalışacaklardır muhtemelen nisan mayıs ayı gibi lansman yaparlar yapmazlarsa da tahmin tutmadı deriz

          MFK: Eksik olduğunu düşündüğüm Baccarat Rouge gibi piyasayı sallayacak bir erkek parfümü denemesi yapabilir bu yıl içerisinde. Zira marka şu anda kadınlara daha fazla hitap ediyor.

          Piyasanın diğer büyük oyuncularından ise büyük bir beklentim yok.

          Yorum


          • #6
            Guerlain: Geçen sene designer kısmında çok iyi işler çıkaran Thierry Wasser'den bu sene de niş segmentinde iddialı bir iş bekliyorum.

            Parfums de Marly: Aslında yıldızımın çok barışmadığı, birkaç kokusu dışında sevip hayranlıkla takip etmediğim bir marka fakat son birkaç başarısız parfümlerinden sonra yeni bir "Exclusif" geleceğini düşünüyorum. Bu Exclusif olanları da mevcut olan kokuların versiyonları olarak yaptıklarından dolayı çılgın bir tahmin olacak ama Pegasus Exclusif olarak bekliyorum.

            MFK: Birkaç sene önce LVMH'e satıldıktan sonra Oud Extrait dışında yukarıda Altuğ hocamın da dediği gibi erkek müşterilerine yönelik elle tutulur bir parfüm çıkarmayan bu markadan bu yıl o Kurkdjian'a özgü aromatik tatlılığa sahip olan bir parfüm gelir düşüncesindeyim. Kim bilir belki de Le Male gibi tatlı aromatik bomba gibi bir şey gelir

            Yorum

            İşleniyor...
            X