Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfum d'empire Yeni Şişeler 50 ML

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Parfum d'empire Yeni Şişeler 50 ML

    Click image for larger version  Name:	ambrerusse.jpg Views:	0 Size:	23.2 KB ID:	149075


    Ambre Russe, Cuir Ottoman gibi parfümleri ile tanıdığımız Fransız niche marka Parfum d'empire artık bütün parfümlerini artık 50 ml olarak üretiyor. Eski 100 ml lik şişeler 140 Euro ya satılıyordu 50 ml likler ise 102 Euro. bir anlamda gizli zam da diyebiliriz. Bundan 3-4 sene önce 500 ml lik galonunu alıp ml fiyatını 2,5 -3 TL den splitini yapıyorduk şimde nerde o günler....

  • #2
    Vay arkadaş! Bu parfüm evi nispeten uygun fiyatlı kalıyor diyorduk. Yaklaşık %46 zam yapılmış oluyor bu sevimli şişe değişikliğiyle.

    Yorum


    • #3
      Hiç beklemiyordum
      estefanyen

      Yorum


      • #4
        Zamlara yeterince doymuşken pek de hoş karşılayamadık. Ayrıca kokunun miktarının azalmasından ziyade eski-yeni şişe değişikliğinde, yeni şişelilerinde eskisi gibi dumansı çay notasının hissedilmediğini, daha baharatlı olmakla birlikte her daim boozy yapıda sürdüğünü okumuştum. Üstatlar gerçeklik payı var mıdır?

        Yorum


        • #5
          100'lük şişelerden 50'ye düşürerek, çok sert bir geçiş yapılmış. 75 ml falan olsa daha iyi olurmuş.

          Yorum


          • #6
            Iyi ki eski Ambre Russe stogum saglam, artis dramatik...

            Yorum


            • #7
              Niş sektöründe bu stratejiyle ayakta kalma olasılığı yükseliyor...mantıklı.. 100ml'den 50 ml'ye düşüren ilk Tauer'di. Zaten Andy Tauer'in dediğine göre şu an bile paketlemeyi, etiketlemeyi ve ıvır zıvırı kendisi yaptığı için satış fiyatı kurtarıyormuş..hele Estee Lauder gibi büyük şirkete satarsa daha da artarmış; ya da parfüm içeriği değişirmiş. Nişler zaten bir kısım dizaynerleri nişleştirmeye zorlayarak işimize yaradı, örneğin dizayner erkek parfümlerinde EDP'nin çoğalması ya da bir tek koku molekülünün yoğun kullanılması gibi. Ama maalesef nişte de "gereksiz tekrar", "gereksiz aşırılık ve "gereksiz koku kalabalığı" ile artık redündans arttı.

              Yorum


              • #8
                İlk zamanlar 125ml idi bu markanın şişeleri, 100'e inerken de gizli bir fiyat artışı olmuştu diye hatırlıyorum ama daha makul oranda bir artıştı.

                Yorum


                • #9
                  Bu şişe küçültme olayında şu ana kadar Masque Milano'nun eline kimse su dökemedi. 100 ml den 35 ml e indi şişeler ve ml bazlı fiyatları ise 2 katınndan fazla arttı. Hatta sırf bu yüzden marka ile anlaşan TR deki bir distribütör bu şişe değişikliğinden dolayı anlaşmayı iptal etti. Yani ülkemize gelecekti marka ama bu saçma sapan şişe boyutu yüzünden direkten döndü.

                  Yorum


                  • caliban
                    caliban Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bu 30-35’lik şişe üreten bazı markalar performanstan kurtarıyor. Masque Milano’nun 3 parfümünü denedim hepsi de ortalama ve altındaydı güç olarak.

                • #10
                  Bu şişe küçültme trendine umarım diğer markalar da dahil olmazlar. Aslında bakıldığı zaman bizler gibi çok sayıda parfüm kullanan kişiler için mantıklı bir hareket. En azından kendi adıma konuşayım şu anda sahip olduğum 1 şişeli parfümüm dışında diğer şişeleri 1 hatta 2 sene içinde bitireceğimi hiç düşünmüyorum. Hal böyle olunca da şişeli olarak bir parfüm 1 sene boyunca en fazla 30-35 ml yetiyor. Fakat şişe küçüldükçe fiyatın fahiş oranda artması insanın canını sıkıyor maalesef

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X