Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Birbirine Benzettiğiniz Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Click image for larger version

Name:	IMG_3465.JPG
Views:	240
Size:	3.38 MB
ID:	32669

Ursa sevenler buna aşık olacak

Yorum

• promesta
      promesta Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Girdi mi pazara?

DKNY Golden Delicious ve Dior J'adore Edp

Yorum

costume national homme ile tf black orchid benziyor mu bana mı öyle geldi?

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bir bağlantı kuramadım. Belki ikiside yoğun koktukları için size öyle gelmiştir

Bentley Azure-Givency Ultramarine

Yorum

Dior Addict for women ve Ricci Club for men Nina Ricci. İlginç biri diğerinden 13 sene sonra üretilmiş ama çok benziyorlar.
        Son Düzenleme misk; 20-05-17, 23:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

shl 2022 generation men - amouage opus v benziyor bence

Yorum

Çok bilinen bir ikili: Marc Jacobs Daisy ve Chanel Chance Eau Tendre. Benim oyum Daisy'e. Şişesini bitirebildiğim ender parfümlerden. Özellikle yaz sıcaklarında insana yapış yapış, boğucu bir his vermeyen bir floral. Eau Tendre daha tek düze ilerliyor sanki oysa Daisy'deki dönüşümü ve dip notaları daha çok seviyorum. Morillas iyi bir iş çıkarmış kanımca.

Yorum

Arkadaşlar hdp 1725 severim şu pdm pegasus benziyormu bilen deneyen varmı daha güçlü gördüm pegasus u.

Yorum

Mancera black to black ve st.dupont oud oriental birbirine o kadar çok benziyor ki bazen ayırt edemiyorum

Yorum

Bentley momentum intense ve versace dylan blue açılış olarak benzer kokular gibi geliyor bana ama momentum intense daha yoğun ve kalıcı.

Yorum

Bizzat denemedim ama bi' kaç yerde karşılaştığım Laboratory Perfumes - Gorse --> Creed - Virgin Island Water benzerliği. Neredeyse yerine tercih edilen bi' koku olmuş. Gerek fiyat gerek performans bakımından harika bi' dupe olduğundan bahsediliyor.

Şaşırdığım nokta Gorse'un açıklanan notalarında kakule ve turunçgiller harici başka bi' şey yok. Buraya bırakayım da VIW'ın fiyatından yakınanlar dilerlerse buna bi' göz atabilirler ulaşabilirlerse.
                    - Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

Yorum

.Guerlan Ideal EDP'nin son kısımları Ambre Russeyi anımsatıyor, hatta neredeyse aynı diyebilirim.

Yorum

Nishane Hundred silents ways parfüm ünü Baccarat rouge a çok benziyor

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Encre noir ile chanel sycomore ufak detaylar ve ustalık harici neredeyse aynı.

Yorum

Apple brandy nin dip notaları ile Baraonda birbirine aşırı benziyor

Yorum

İşleniyor...
                            X