Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

5000. Mesaj Ve Teşekkür

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • 5000. Mesaj Ve Teşekkür

    Aslında böyle bir başlık için hiç kendimi hazırlamamıştım foruma 10 dk önce girip mesaj sayımın 4999 olduğunu görmem ile beraber 5000. mesajın özel birşeyler olmasını istedim.

    Forumu ilk aktif hale getirdiğimiz gün olan 07/01/2017 den bugüne kadar neredeyse 3 seneyi devirdik. Çekirdek yazar kadromuzdan hemen hemen hiç eksilme olmazken bu süre zarfında aramıza bir çok yeni arkadaş eklendi. Bazen sadece bir soru ile başladı forum hayatı bazense bir alışveriş. Ama ne olursa olsun tüm forum üyeleri olarak herkese elimizden geldiği kadar yardım etmeye destek olmaya çalıştık. İçinde bu hobiyi yaşayanların buluştuğu nezih bir ortama çevirmek, tecrübelerimizi herkes ile paylaşmak, bilgiye kolay ulaşılabilirliği sağlamak hedefimiz oldu. Bu parfümlerin büyülü dünyasında, zaman geldi merak ettiğimiz parfümleri birbirimizle paylaştık, zaman geldi yazılan enfes bir yorumdan koklamış kadar olduk. Yeni dostluklar, arkadaşlar edindik forum sayesinde, bir aile gibi olduk.

    Kurulduğumuz ilk günden bu zamana sürekli olarak genişledik, büyüdük. Parfümseverlerin bir parfüm ile ilgili bilgi edinmek istediği zaman ilk başvurduğu kaynak olduk. Yorumlarımızla insanlara yön verdik. Tarzlarımız, beğenilerimiz, tecrübelerimiz farklı olsa da yazdıklarımızla parfümseverleri her çeşit renkten bilgiye ulaştırdık. Türkiye'de parfüm kültürünün oluşmasında ve oturmasında hatta forumumuzun ismi gibi hobiye ulaşmasında katkılar sağladık hepberaber. Her yıl ziyaretçi sayımız 2 ye katlanarak artmaya devam etti. Daha fazla kişiye ulaşmak için aynı ivmeyle başlıklar açıp yorumlar yazmaya devam etmeliyiz. Sadece bizim bildiğimiz bilgi, bilgi değildir. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Bu yüzden kaleminizi esirgemeyin sizin yazdığınız her yazıyı zamanaı geliyor onbinler okuyor. Yazdığımız her yazı internet aleminde bir iz bırakıyor. Gelecek nesillere de bu bilgileri ulaştırmaya devam ediyor. Bu yüzden tecrübelerinizi yazın yazın yazın.

    1 mesaj yazandan 5000 mesaj yazana kadar foruma katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Hep beraber daha fazla bilgiyi paylaşacağımız nice 5000. mesajlarımız olsun.

    Alttaki tablo geçen sene aynı tarihle bu seneki aynı tarih arasında ki ziyaretçi farkını göstermektedir. Günlük 1200 tekil ziyaretçiden 2200 bandına çıkmışız. Bundan 2 ay önce 1900 civarındaydır. Her geçen gün daha da büyüyoruz.


    Click image for larger version

Name:	google index.jpg
Views:	268
Size:	50.7 KB
ID:	138586
    Son Düzenleme matrai; 19-10-19, 13:46. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Gerçekten nezih, bilgi dolu ve dostlukların kurulduğu bu forum için biz de sana teşekkür ederiz Altuğ üstat. Hep beraber daha uzun yıllara.
    estefanyen

    Yorum


    • #3
      Daha nice kokularla burunlarımızı şenlendirdiğimiz uzun yıllar olsun

      Yorum


      • #4
        Böyle güzel bir platform için teşekkür ederiz. Hobi ile ilgili merak ettiklerimiz konularda cevapları bulabildiğimiz, aynı zamanda her türlü destegi alabildiğimiz paylaşımcı bir ortam. İyi ki varsınız.

        Yorum


        • #5
          Tebrikler, teşekkürler.

          Yorum


          • #6

            Yorum


            • #7
              Nice kokulu güzel dostlukların olduğu senelere

              Yorum


              • #8
                Tebrikler ve inşallah daha nice 5000 mesaj ve koku dolu yolculuklara...

                Yorum


                • #9
                  Tebrikler hocam darısı herkesin başına

                  Yorum


                  • #10
                    Tebrikler, nicelerine umarım Altuğ bey matrai

                    Yorum


                    • #11
                      Her emeğin için teşekkürler abi

                      CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X