Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Koleksiyonunuzun en değerli parfümü

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Tarikat nerdesin? camorr

Yorum

Benim en değerli parfümüm Jubilation for Women Amouage. Annemden kalan hatıra.

Yorum

Çok anlamlı bir başlık olmuş 👏 Benim en değerli parfümüm 1998 yılında aldığım Gucci No 3. 20 dolara almıştım ama şu anda paha biçilemez benim için.

Yorum

Fueguia Hornero ve Roja Enigma.

Yorum

Aysu hanim, Bülent bey ,Zeynep hanim, Gökhan kardeşim ve birçok değerli dosttan gelen Hediyelerin hepsi benim için çok kıymetli. Bunların yanında Dior Homme vintage ve lumiere noir vintage şu an sıkmaya kiyamadigim parfumlerim

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

hocam maddi açıadnmı yoksa bizim verdiğimiz manevi değerdenmi benim en sevdiğim arasında GIT var ama duygusal olan clive no 1 - house of sillage passion de l'amour - enigma - house of sillage no 1 vs

Yorum

maddi olarak new york amber no 9, bulamazsam sıkıntı çekeceğim kouros...

Yorum

Ursa bitmek üzere ve kıyamıyorum sıkmaya. Jubi,fetish,black afgano dekantları da dibinde kaldı onlara da kıyamıyorum

Yorum

Hakan hocanın (anigemini) hediye ettiği comme des garçons 2 en kıymetlim.
                    Sadece garçons.

Yorum

xerjoff-casamorati tabikide ) ama olaydı tom ford-tobacco vanille derdim benim için bambaşka bi yerde ..

Yorum

Küçük dekantım var, bir hemşomdan gelen gerçi 15ml'di ama bitmek üzere bir Nobile dekantım var çok seviyorum onu..
                        Reflection çok değerlidir benim için. Bi de parmalarım, gerisi olmasa da olur

Yorum

X-1872-black Afgano-viw-enigma

Yorum

Kesinlike CN ailesinden Soul ve Homme
                            Bu pazar Tizana Terenzi laudano nero geliyor o da aday tabi

Yorum

maddi anlamda new york amber no 9 içerik olarak kouros ve laudano nero

Yorum

Bunlara butun Slumberhouse parfumlerini yazmak isterdim ama sanirim Zahd en degerlisi olsa gerek. Sadece 120 sise yapildi ve onlardan birine sahip olmak gercekden mutlu ediyor. Ozelliklede marka sahibinin her parfumun geri getirilebilecegini ancak Zahd'in iceriklerinin bulunmasi imkansiz oldugunda birdaha geri gelmeyecegini belirtmesi uzerine, saniyorum bu en degerlisi olarak kalicak.

Yorum

İşleniyor...
                                X