Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Eskiden denediğim bir parfümü arıyorum

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Eskiden denediğim bir parfümü arıyorum

Yaklaşık 2000 2005 yılları civarında bir parfüm denemiştim, ne yaptıysam o parfümü bulamadım. Bu iş bende takıntı haline geldi. Bu takıntı bugünlerde yine aktifleşti ve sizden yardım istiyorum.

Nota tarif etmeyi beceremem ancak hatırladığım şey bir kozalak-çam kokusunun baskın olduğuydu. Biraz da şekerliydi bu işe enteresan bir hava katıyordu. Uzun süre kolumdan uçmadı, gizemli çok enteresan bir parfümdü.

Hayır pino değil. Boyner eski adıyla Çarşı mağazasında denemiştim bu yüzden niş bir parfüm de değildi.

Aklınıza gelebilecek bir isim var mı? Bugün polo yeşil şişeyi denedim ama malesef o da değil.

Guy Laroche Drakkar Noir, CK Obsession, Van Cleef & Arpels Tsar, Cerruti 1881, Antonio Puig Aqua Brava, Jacquas Bogart One Man Show parfumlerine bir bakin isterseniz. Aklima gelenler bunlar.

Yorum

Armani Eau de Cedre veya Paco Robanne Pour Home olabilir komsum . Sekerli bi koku degil her ikiside ama koku hissiyati o dönemde öyle hissettirmis olabilir .

Yorum

Burada size önerilen kokulari magazalardan yada burada Alinik basligi acip dekant olarak kücük miktarlarda deneme sansinizda var bunuda ekleyeyim

Yorum

Şişeyi tarif edebilir misiniz, rengini, şeklini?

Yorum

Anlık algılar çok yanıltıcı hocam çokça deneme yapın🙂

Yorum

dediklerinizi araştırıyorum fırsat bulursam denicem.

şişeyi malesef hatırlamıyorum.

tarifi çok zor ama sanki ilk sıkıldıktan sonra burnuma iğneler batıyor hissi olmuştu, biraz değişik bir girişi vardı.

Yorum

Anlatılan parfüm net Gucci Pour Homme

2003 yılında çıkan ve çıktığı zamanlarda mağaza satış danışmanlarının pazarlayabilmek için gelene geçene sıktığı tütsülü sedirli bir parfüm. Bir parfümden öte fenomen

Yorum

matrai gerçekten çok merak ettim. büyük övgüler okudum hakkında. deneyelim görelim.

Yorum

İşleniyor...
                  X