Son 10 yıl içerisinde üretilip önümüzdeki en az 20 yıl yıl boyunca da popülerliğini koruyup Kült sıfatını alacak olan parfümler size göre neler?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Günümüzden Geleceğe Parfümler
Çökme
X
-
Designer olarak Dior Sauvage diyebilirim. Belki ambroksan temalı parfümlerin çıkış noktası değil ama ambroksan temalı parfümlerin bu kadar popüler olmasında %100 Dior Sauvage ın katkısı olduğunu düşünüyorum. Niche olsun designer olsun bir çok parfüm evleri artık Sauvage ın açtığı yolda ilerliyor.
Niche parfümlerden tabi ki Creed Aventus yüzlerce klonunun çıkması bunun bi kanıtı.
- 2 beğenme
-
Son 10 yılda çıkıp popüler olan bi' sürü bi' şey yazabilirim ama kült mertebesine erişebilirler mi emin değilim. Kısa kesip kendimce ilk aklıma gelenleri sadece "popülerlik" altına yazarsam;
Erkekte; Blue de Chanel ve Sauvage
Kadında; YSL - Black Opium
Niş kategori; 10 değil de 12 yıllık bi' geçmişi var ama bitmek tükenmek bilmeyen popülerliğinden ötürü Tobacco Vanille.
Aventus benim için tamamen hype treni mevzusu. Sadece yorumları okuyup koklamadan aşık olanlar gördü bu gözler. Geçiyorum,
Kült kavramı için son 10 yıl içinde çıkıp 20 sene daha coşacak bi' şey bulamadım. İzninizle yine biraz dışarı taşmak zorundayım... Mugler - Angel ilk aklıma gelen...Çıkalı tam 27 yıl olmuş, bi' 20 daha devirir. Öyle pis bi' şeytan tüyü var onda.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 5 beğenme
Yorum
-
Popülerlikleri açısından kadınlarda Baccarat ve erkeklerde Aventus bu listenin zirvesinde yer alacak gibi duruyor. Designer olarak da Bleu de Chanel ve Sauvage daha uzun seneler boyunca popüler kalır.
Kokuları içinse kadınlarda Mugler Angel (27 yıl önce üretilmiş) ve erkeklerde FM Musc Ravageur (kısa bir süre sonra 20 sene olacak) daha bir bu kadar süre kendi popülerliklerini muhafaza edeceklerdir.
Yorum
Yorum