Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Günümüzden Geleceğe Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Günümüzden Geleceğe Parfümler

Son 10 yıl içerisinde üretilip önümüzdeki en az 20 yıl yıl boyunca da popülerliğini koruyup Kült sıfatını alacak olan parfümler size göre neler?

Designer olarak Dior Sauvage diyebilirim. Belki ambroksan temalı parfümlerin çıkış noktası değil ama ambroksan temalı parfümlerin bu kadar popüler olmasında %100 Dior Sauvage ın katkısı olduğunu düşünüyorum. Niche olsun designer olsun bir çok parfüm evleri artık Sauvage ın açtığı yolda ilerliyor.

Niche parfümlerden tabi ki Creed Aventus yüzlerce klonunun çıkması bunun bi kanıtı.

Yorum

Çoktan kült olanlardan 2 tane yazayım;

-Dior Homme Intense
      -Bleu de Chanel

Yorum

Son 10 yılda çıkıp popüler olan bi' sürü bi' şey yazabilirim ama kült mertebesine erişebilirler mi emin değilim. Kısa kesip kendimce ilk aklıma gelenleri sadece "popülerlik" altına yazarsam;

Erkekte; Blue de Chanel ve Sauvage
        Kadında; YSL - Black Opium
        Niş kategori; 10 değil de 12 yıllık bi' geçmişi var ama bitmek tükenmek bilmeyen popülerliğinden ötürü Tobacco Vanille.

Aventus benim için tamamen hype treni mevzusu. Sadece yorumları okuyup koklamadan aşık olanlar gördü bu gözler. Geçiyorum,

Kült kavramı için son 10 yıl içinde çıkıp 20 sene daha coşacak bi' şey bulamadım. İzninizle yine biraz dışarı taşmak zorundayım... Mugler - Angel ilk aklıma gelen...Çıkalı tam 27 yıl olmuş, bi' 20 daha devirir. Öyle pis bi' şeytan tüyü var onda.
        Son Düzenleme Lagerfeld; 27-05-19, 12:48. Tarafından yapıldı. Reason: Yıl düzeltme.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vagonlar View Post
          Çoktan kült olanlardan 2 tane yazayım;

-Dior Homme Intense
          -Bleu de Chanel
          Katılmakla birlikte kendi görüşüm olarak Dior Homme EDT demek isterim. Pudramsı iris'in erkek parfümlerinde kullanılmasının öncüsü olmuştur.

Yorum

2015 yılında oluşturulan MFK Baccarat Rouge 540 o yere oynayabilecek bir koku.

Yorum

Designer-Dior Homme Parfum
              Niche-Xerjoff Alexandria II

Yorum

İlk aklıma gelen Black Orchid oldu.Ben çok sevmiyorum aslında ama senelerdir hem kadınlarda,hem de erkeklerde en fazla duyduğum kokulardan.(Şimdi baktım da 2006 da üretilmiş.Zaman ne çabuk geçiyor)

Yorum

İlk aklıma gelenler..
                  Lumiere Noir
                  Encre Noir

Yorum

Popülerlikleri açısından kadınlarda Baccarat ve erkeklerde Aventus bu listenin zirvesinde yer alacak gibi duruyor. Designer olarak da Bleu de Chanel ve Sauvage daha uzun seneler boyunca popüler kalır.
                    Kokuları içinse kadınlarda Mugler Angel (27 yıl önce üretilmiş) ve erkeklerde FM Musc Ravageur (kısa bir süre sonra 20 sene olacak) daha bir bu kadar süre kendi popülerliklerini muhafaza edeceklerdir.

Yorum

-10 / +10 diyeyim, 20 yıl çağımızda çoook uzun bir zaman
                      • Narciso Rodriguez Narciso (beyaz küp)
                      • Mon Guerlain
                      • Bottega Veneta
                      • Poison X nolu flanker
                      • Chanel Chance Tendre
                      • Dior Eau Sauvage EdP
                      • Prada L'Homme

Yorum

Dior homme ile başlayanların hepsinde seytan tuyu var

Yorum