Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm Uğruna...

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfüm Uğruna...

...Neleri ertelediniz, nelerden vazgeçtiniz dostlar?

Zamanında 2 dekant için interneti yatırmadığımı bilirim. (bizimkiler duymasın)
    Harici harddisk ihtiyacımın tavan yaptığı bi' gün Teknosa diye çıkıp Tom Ford Noir ile eve dönüşüm. N'aptın oğlum sen diye söylene söylene gelirken bi' yandan da kutuyu seviyorum yalnız...

Deli işte.

Böyle çaresizlikleriniz oldu mu hiç?
    (=
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Çaresizlik değil de girişimci ruhumla fırsat yarattığım oldu şöyle ki; bir gün atölyeye bir kaplama/emaye makinesi yaptırmıştık fakat zaten makineyi 2.5 yıl kadar geç teslim eden möendis arkadaş bu ısı ile kaplama yani emaye makinesinin koku filtrasyon sistemini de bir tuhaf yapmış. Bilenler bilir bazı sanayi tipi boyalar işlem gördüğünde animalic nüansları fazlasıyla verirler her neyse ben bu işten gayet memnun iken diğer çalışanlar pek öyle olmayınca büyük patron yani tiran babam dedi ki: “ Lan itoğlu it zaten 8 senedir okulu bitiremedin burada da rica minnet iş yapıyorsun git bari bi b.ka yara da şu ilgilendiğin parfüm marfüm işlerinden şuraya bi çözüm bulalım... Yaşıtlarının evi, arabası, çoluğu çocuğu falan oldu ben ne zaman dede olacam senin ben *#>>>!!^^•••!!!” Sanki İzlanda vatandaşıyız lan dedim ayıoğlu ayı bi okula gönderdin afedersin bi taraflarımıza koydun ver kartı dedim o sinirle çok sinirlendim çünkü hayvan herif...
    Tuttum ASaQ yolunu. Bizim emaye makinesinin filtre kazanına bir dandik sedir bir de beyaz misk kalanınla da kendime Deer Black Musk ve Khasab al Oudh almıştım. Fiyat ve performans kalite dengesini de ters yüz edip sanki diğerleri pahalıymış gibi ucuz olanlar benimmiş gibi de yapınca böylece doğal moğal ayağına ilk kazıkladığım kişi babam olmuştu. Güzel bir intikamdı.
    Bir diğeri eski eşimle yaşadığım muhabbetlerdi. Ona hep Avon’dan alırdım kendime ise ortak ödenekten hammaddeler, nişler, indieler ve splitler falan derken bu iyi bir bahane oldu ve boşandık. Şimdi özgür, yakışıklı ve sağlıklı bir adamım özelden yazabilirsiniz 😉😘
    Tabi bir de bir parfüm uğruna burada yaşayıp yaşattıklarım vardı ne günlerdi be...

Yorum

• Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tarantino'nun The Bride'ından da tehlikeliymişsin.

• Erdoğan Kesgin
      Erdoğan Kesgin Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      çok iyi yaaaaa kahkahalarla okudum....

Evimi uzun zaman sonra ancak boyatabilmiştim
    estefanyen

Yorum

• Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Haha

Spesifik bir örnek aklıma gelmesede 2 seçenek arasında kalıp parfüm almayı kendime haklı göstermek gibi zorlu savaşlarım olmuştur benimde.

Yorum

Parfüm uğruna, parfüm sıkarken düşünmeme özgürlüğümden vazgeçtim, daha ne olsun. Eskiden tek bir şişeyi umursamaz şekilde rastgele sıkıp bir daha aklıma bile getirmezken, şimdi şişeler karşısında düşünmekle, sonra da nereye ne kadar sıkacağımı planlayarak geçiyor. Obsesif oldum hobi uğruna...

Yorum

• Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Kıyafete odaklan.. O bi' süre sonra parfümünü seçiyor zaten.

• Frozenwings
        Frozenwings Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Lagerfeld, kıyafette de koku nefes alamıyor, ben kanlı canlı istiyorum.

• Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Frozenwings Tanıdığım bi' doktor var.

Aslında çok ertelediğim ya da vazgeçtiğim bir şey yok. Kendimi bu konuda olabildiğince baskılıyorum. Zaten kaç şişe parfümüm var kullanıp sıkılmadıkça yeni bir şişe alma diyorum kendi kendime. Sıkılırsam da spllitler imdadıma yetişiyor 2-3 dekant alıyorum işte en fazla

Yorum

30'lu yaşlarımda yaşadığım şehirde üyesi olduğum bir sosyal grubum vardı. 6-7 bayandık. İçlerinde benim deli olduğumu ciddi ciddi düşünenler vardı. İçlerinden bir tanesi bir gün D&P den aldığı 3-4 büyük şişe parfümü önümde dizip, bak bunlar senin aldıklarından daha ucuza geliyor, üstelik çok daha güzel kokuyor demişti. Daha başka anılar da var ama lafı uzatmayayım. O şehirden taşındığım sıralarda fragranticayı keşfettim. Bir daha da parfüm hobimi takdir etmeyecek hiç kimseye parfümlerimden bahsetmedim. Paramı başka yerlere harcayabilirdim ama hiçbiri güzel ve kaliteli bir koku kadar beni mutlu etmezdi.

Yorum

Şuan evlilik aşamasındayım Ailem ve nişanlım kazandığım parayla yeni eve bi şeyler almamı bekliyorken yaklaşık 4 niche 5.sini ekleyeceğim inşAllah 5 e yakın designer ve 120 ye yakın decant parfüm aldım(1 yıllık sene süresince tabi)bir şey ertelemiş veya vazgeçmiş değilim ama psikolojik baskı içindeyim kendileri kullanım amaçlı düşündükleri için sana 10 yıl yeter niye alıyorsun evladım diyorlar(tabi kibar bir dille söyledim bunu bazen değişik reaksiyonlarda alıyorum ama )ama gelde anlat bazı abilerim yol yakınken dön dediler ama bataklık misali ilerledikçe dahada batıyorum

Yorum

İşleniyor...
          X