Açık parfümlerde genellikle üst nota orjinaline yakın bir seyir halindeyken, orta ve dip notalarda çuvallıyor. Özellikle baş ağrıtan alkol kokusu, tek düzelik tüm parfüm aşkını öldürmeye yetiyor. Atıyorum Abercrombie Fierce kullanamıyosan git Blade Cooler kullan daha mantıklı. Artık açık parfümler bile 40-60 tl bandında geziyor. Onun yerine aynı fiyatlara başka parfümler alınabilir. Hiç olmadı açık parfüm fiyatının üstüne biraz koyup fiyatına göre görece yüksek performans vaad eden Antonio Banderas serilerine yönelmek daha mantıklı
Daha önce bleu de chanel, hermes, dior intense ve acqua di gio'nun açık parfümlerini deneme şansı bulmuştum. Acqua di gio'da belli bir standard yakalamış açık parfüm firmaları gerçekten benzetmeyi başarmışlar. Ama özellikle derinliği olan parfümlerde 50-100 ml'i alıp bitirmek zulüme dönüyor.
Daha önce bleu de chanel, hermes, dior intense ve acqua di gio'nun açık parfümlerini deneme şansı bulmuştum. Acqua di gio'da belli bir standard yakalamış açık parfüm firmaları gerçekten benzetmeyi başarmışlar. Ama özellikle derinliği olan parfümlerde 50-100 ml'i alıp bitirmek zulüme dönüyor.
Yorum