Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Boşluk Doldurmaca 3

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Boşluk Doldurmaca 3

Hadi bakalım boşlukları kendi yorumlarımıza göre dolduralım.

............. markasının ............... gibi bir şaheseri varken ............. gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Tom Ford Private Blend markasının Tuscan Leather gibi bir şaheseri varken Ombre Leather 16 gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

Hermes markasının Terre D'Hermes gibi bir şaheseri varken Terre D'Hermes Eau İntense Vetiver gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim

Yorum

Maison Francis Kurkdjian markasının Aqua Vitae gibi bir şaheseri varken Aqua Celestia gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

Memo markasının Irish Leather gibi bir şaheseri varken Moroccan Leather gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

tiziana terenzi markasının kaytan bıyıkları gibi bir şaheseri varken yaptığı tüm parfümleri hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Aslında bu sorunun cevabını seneler önce Napolyon Bonapart vermiş, para para para

Yorum

• Herod
                Herod Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                sonra da Rüçhan Çamay devam etmiş
                para para para parra da parra

Tom Ford markasının Tobacco Vanille gibi bir şaheseri varken Costa Azzurra gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

Xerjoff markasının More Than Words gibi bir şaheseri varken Cruz Del Sur I gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

Xerjoff markasının Al-Khatt gibi bir şaheseri varken Alexandria II gibi bir parfümü hangi amaçla çıkarmış (ve bu parfüm nasıl başyapıt olarak görülüyor) akıl sır erdiremedim.

Yorum

• protectedsugar
                    protectedsugar Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Güzel bilgi; çok merak ettim şimdi...Alexandria II'yi birkaç kez denemiş ve beğenmiştim; Al-Khatt'ı hiç denemedim..

Histoires de parfums markasının Ambre 114 gibi bir şaheseri varken Vidi gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.

Yorum

Gucci markasının Oud ve Intense Oud gibi bir şaheserleri varken Guilty Oud gibi bir parfümü hangi amaçla çıkartmış akıl sır erdiremedim.
                    Son Düzenleme murrjm; 14-02-19, 12:35. Tarafından yapıldı.

Yorum

Memo African Leather > Moroccan Leather

Yorum

İşleniyor...
                      X