Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Eskiden Nükleer Bomba Gücünde Olup Şimdilerde Mantar Tabancasına Bağlayanlar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Eskiden Nükleer Bomba Gücünde Olup Şimdilerde Mantar Tabancasına Bağlayanlar

Çok iyi hatırlıyorum da 90 larda çıkan parfümler fresh bile olsa kalıcılık ve yayılım bakımından mahalleyi kokuturdu. Sonra zamanla ifra kuralları vs derken o parfümlerin kokusunu kendimiz bile alamaz olduk.

Sizin aklınıza gelen bu tanıma uyan parfümler neler?

Orjinal yazı sahibi: matrai
    Çok iyi hatırlıyorum da 90 larda çıkan parfümler fresh bile olsa kalıcılık ve yayılım bakımından mahalleyi kokuturdu. Sonra zamanla ifra kuralları vs derken o parfümlerin kokusunu kendimiz bile alamaz olduk.

Sizin aklınıza gelen bu tanıma uyan parfümler neler?
    Benim ilk aklıma gelenler
    Dior Fahrenhait
    Joop Homme
    Chanel no 5
    Guerlain Heritage
    Guerlain vetiver

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Joop Homme - En efsane kalıcılığı ve farkedilirliği olan parfümdü.

Chanel Egoiste - Arkanızdan koku bulutu oluştururdu

İssey Miyake l’eau d issey- Sen nasıl bir parfümdün nasıl yayılıyordun öyle mis gibi.

Kenzo Pour Homme - Herhalde 90 larda bunu kullanmayan kalmamıştır. Fresh ve deniz temalı olup bir parfümün bu kadar yayılması oldukça ilginçti. Zamanında klonlarıda çokça yapılmıştı

JPG Le malle- En çok üzüldüğüm parfümlerden bir tanesi. Herhalde o eski performansı olsa şu anda forumun yarısı burada olmazdı. İmza kokusuydu.

Fahrenheit. Yukardaki JPG le mallede yazdığım forumun diğer yarısıda bu parfüm reformüle olmasaydı burada olmazdı. Böylelikle forum filan kalmazdı

Yorum

• genjuri
        genjuri Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Son ikisine de çok güldüm altuğ hocam

Trussardi - Uomu...sidik kokusu gibi başlayıp tende 12 saat için sabunsu kokuya dönüşen "Italien Stallion" :-))

Yorum

Bond No. 9 - Ny Amber ve Amouage - Interlude Man ilk aklıma gelenler.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          İnterlude ta o kadar fazla bir kayıp yok benim fikrimce şu anki hali bile bir hayli güçlü

Eniştemin yurtdışından getirdiği JPG Le Male kullanmıştım 10 sene kadar önce şimdi vintage diye anılan versiyon, inanılmazdı, bir yerlerden bulsakta stoklasak

Yorum

Dior Homme Intense, Chanel Antaeus, YSL Kouros, Davidoff Zino, YSL Opium Pour Homme EDP aklıma ilk gelenler.
          Yukarıda Fahrenheit belirtildiği için ben de birkaç şey söylemek istedim çünkü babam son 7-8 yıldır sadece Ambre Nuit kullanmasına rağmen bundan önce de sadece Fahrenheit kullanıyordu. Ben kendimi bildim bileli evde Fahrenheit kokusu hakim oluyordu. 2 fıs sıkıyordu sadece ama bammm salondan itibaren koridorun sonundaki yatak odasına kadar ciddi anlamda koku yayılırdı evin içinde. Ciddi anlamda özledim o Fahrenheit'ın kokusunu. Hoş gerçi son halini hiç bilmiyorum ama o eski hali hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak

Yorum

• alikaptan
            alikaptan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Belki de sizin burunlarınız keskin

• xPixa
            xPixa Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            alikaptan bunu neye istinaden söylediniz anlayamadım açıkçası

Yakın zamandaki en büyük hayal kırıklığı;
          New York Amber
          Tobacco Vanille

Yorum

Thierry Mugler A*MEN ve flankerları, Givenchy Pi, V&R Spicebomb, Paco Rabanne One Million'ı da eklemek istiyorum buraya. Hepsi nükleer bomba gücündeydi fakat günümüzde ise klasikleşmiş biçimde neredeyse 2 saat yayılım ve 8 saat kalıcılığa sahip çoğu.

Yorum

İşleniyor...
            X