Çoğu parfümün kullanılabileceği bir mevsim vardır. Ama azınlıktada olsa bazı parfümler 4 mevsim rahat rahat kullanılabilir. Sizin 4 mevsim rahatlıkla kullanabildiğiniz parfümler hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
4 Mevsimlik Parfümler
Çökme
X
-
Prada l'homme
Aventus
Casamorati Mefisto
Terenzi Kirke
Hermes voyage
Bvlgarı Soır
Diye uzar gider aslında
- 1 Beğen
-
#2.1Misafir Yorumladı31-01-17, 20:51Yorumu düzenlemeHocam kirke yi ilk önceki forumda yorumladığımda yazlık olarak belirtmiştim ama sonra sadece yazın değil 4 mevsim kullanılabilir gibi düşündüm ama bu kış farkettimki koku sonbahar , ilkbahar , yaz bu 3 mevsimi istiyor kışın kullanmanın hiçbir manası yok gerçekten deneyimle sabit ... ha seviyorum derseniz sıkılabilir tabi orası ayrı ...
-
Yani arada bir sırf müsriflik yapmak için bile sıkılabilir batuhan hocam
-
Zegna Haitian Vetiver
Tf Grey Vetiver
Citrus çok baskın olmadan orta ferahlıkta baharatlı odunsular her mevsim gider..Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 31-01-17, 21:29. Tarafından yapıldı.
- 8 beğenme
Yorum
-
Ben tüm parfümlerimi 4 mevsim kullanıyorum.Hatta çok yoğun olup,kış parfümü denilebilecek parfümleri kışın kapalı ortamlarda kullanmaktansa yaz gecelerinde açık havada kullanmayı daha çok seviyorum.Ama genel olarak düşünülecek olursa,her mevsime uygun parfüm dendiğinde ilk aklıma gelen,Chanel Chance oldu
- 5 beğenme
Yorum
-
Frederic Malle French Lover, Tom Ford Greek Lover, Kilian Light my Fire, Amouage Honour, L'Artisan Timbuktu, Kinski, Sartorial, Ormode Jayne Man & başka yok...
- 5 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
Yorum