Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bir bayan/erkekde duyduğunuzda çok etkilendiğiniz bir parfüm oldu mu ?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bir bayan/erkekde duyduğunuzda çok etkilendiğiniz bir parfüm oldu mu ?

    Benim oldu tabi ki oldu... Piyasadaki parfümlerin dışında bir koku...İsmini sormaya fırsatım olmadı..Hala o parfümü arıyorum. Şu anda Türkiye de bulunmadığından eminim...Ama bir gün o parfümü bulacağım...

  • #2
    Creed Millesime Imperial. Hayatımda bu kadar kendini bana çeken ferahımsı temizlikte bir koku daha koklamadım. Tertemiz ferahlıkta bir deniz kokuyor. Billur gibi bir deniz düşünün ve esen rüzgarla beraber o berrak deniz kokusunu içinize çektiğinizi düşünün. İşte bu koku tam olarak o ve bağımlılık yapıyor. Bence Aventus'tan çok daha güzel bir kompozisyon.

    Yorum


    • ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Mİllesime Imperial origininde bir kral için tasarlandığı yazıyor Creed'in kendi sitesinde. Kesinlikle muhteşem bir parfüm..

  • #3
    Anadoludan karadenize geldim burada nem çok fazla anadolu ile karadeniz arasında belirgin fark var gibi kokuların yayılımında. Kadınlarda beğendiğim parfüm hypnotic poison edp. Zamanla daha çok parfüm deneyip bana göre en iyiyi bulacağım umarım . Kadınlarda bir ten kokusu olduğu söylenir nasıl bir şey bilmiyorum. Yani bütün bunlarla birde kadının güzelliğiyle birlikte etkileyebilir diye düşünüyorum . En önemlisi tatlı dillilik ve pozitiflik.

    Yorum


    • #4
      Koku dünyasındaki acemilik dönemimde (ki halen aynı dönemdeyim) bir çok kez oldu ama ilgili parfümü tanıyamaz ve yabancı kişilerde ismini sormaktan hep çekinirdim...

      Yorum


      • #5
        Ben bu konuda hiç çekinmem direkt sorarım; bir keresinde birisine sordum..."Abi... Gratis'ten aldım "Scarface"..ucuz birşey" dedi...:-))

        Yorum


        • #6
          Lise yıllarımda Türk Dili ve Edebiyatı dersimize giren Sibel Hoca'nın parfümü şimdiye kadar başka birinin üzerinde koklayıp beni en çok etkileyen koku oldu sanırım.
          Sınıfın buluduğu kata adımını atmasıyla koca koridor onun kokusu ile kaplanıyordu.Açık parfümlerde görülen şuursuzca istila eden yapıda değildi naif bir şekilde burnu yormadan o kadar güzel etkisi altına alıyordu ki ortamı.
          Bir keresinde dayanamayıp parmak kaldırıp sormuştum dersin ortasında ve gülmüştü ama parfümünün ismini söylememişti.
          Üzerinden 10 küsür yıl geçti ve şimdilerde ben o parfümün ismini öğrenmek için sosyal platformalardan Sibel Hoca'ya ulaşmaya çalışıyorum.

          Yorum


          • #7
            Kendi üzerimde beğenemedim bir türlü ama aventus u başkasından koklamak çok güzel geldi. Tabi burda beğeniyi etkileyen çok faktör var. Başkasından kokladığımda ocak ayında gayet sakin ama serin bir havada deniz kenarındaydık aslında aventus her zamanki tembelliğiyle neredeyse kokmuyordu ama benim gibi dikkatli bir burundan kaçmadı. Belki de işin sırrı buydu mesele kokmak değil o insanın ten kokusuna karışarak belli belirsiz o kişiyi anımsatmaktı.


            Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

            Yorum


            • #8
              5 sene olması lazım..
              Ayazın jilet gibi kulakları kestiği kırmızı gökyüzülü bi' Ankara akşamında Tunalı'yı gezerken yanımdan yaşlı bi' çift geçmişti. Amcadan Straight To Heaven'a benzeyen acayip klas fakat eski tonlarda bi' koku suratıma yapıştı resmen...
              Eşiyle kol kola girmiş ağır adımlarla öylece süzülüyorlardı. Durdurup soramadım, arkasından gidemedim... Sadece dönüp uzun uzun baktım kendisine.

              Eski topraktı ama orası net. Kaşe pardesüsü, şapkası, atkısı... Çok şıktı. İşi biliyordu tartışmasız.

              O, ya nefis bi' sedir ağacı parfümüydü ya da gerçekten STH idi.

              Bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim...


              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

              Yorum


              • murrjm
                murrjm Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                STH keşke öyle performanslı bir koku olsaydı :/

              • Lagerfeld
                Lagerfeld Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                murrjm Direk imzaya oynardı.
            İşleniyor...
            X