Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ucuz alternatifler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ucuz alternatifler

Bayanlar, Chloe Love severler O nefis pudra temalı parfüm artık üretilmiyor, hala bulunabiliyor aslında ama fiyatı aşırı yükselmiş durumda.

Geçen gün şirkette bir arkadaşımdan mis gibi Chloe Love kokusu geliyordu, “harika kokuyorsun Chloe bu değil mi” dedim.

Hayır dedi! Emotion Love, hem de EDT bile değil sadece deodorantı!!
    Ben ciddi ciddi Emotion Love EDT almayı düşünüyorum şu an.. Deneyen ve kalıcılığı, kalitesi hakkında bilgisi olan arkadaşlarım var mı?

Biz mi abartıyoruz acaba designerları veya diğer niş parfümleri bazen insan düşünüyor.. 30 liralık brüt aftershave'im de inanılmaz keyifli kokuyor..

Yorum

• İbrahim20
      İbrahim20 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikile. Mesela Brüt'e 30 TL vermek varken, neden Penhaligon's Sartorial'e 900 TL verelim

Hayir, abartmiyoruz.

Yorum

Ben denemiştim.Kokusu gerçekten benziyor.Kalıcılığı biraz daha az.Diğer Chloe Love benzeri de Pull&Bear Phyllis.İkisi de tam olarak orjinalin hissini vermiyor bana ama fiyat-performans olarak oldukça iyiler👍🏼

Yorum

Ben Emotion Love ın deodorantını 2 3 yıldır kullanıyorum Aysucum...Chloe Love ı özledikçe işime yarıyor oldukça...edt sini hiç almadım bile , edt si daha yoğun oldukça kalıcı...kesinlikle tavsiye ederim...

Yorum

Teşekkür ederim, o zaman bir ara Migros'a uğranacak :-)

Yorum

Eşim parfüm kullanmayı sever ama benim kadar para vermez. En son eşime Yves Rocher'den Moment de Bonheur almıştım. Bunu da Chole Edp'ye benzetmişler. Güzel bir gül kokusu. Beğenerek kullandı ama geçenlerde az kaldığını söyledi. Bu şekilde başka ucuz alternatifleriniz var mıdır arkadaşlar?

Yorum

İşleniyor...
            X