Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lüks Tüketim ile İlgili Parfüm Üzerine Bir Araştırma

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lüks Tüketim ile İlgili Parfüm Üzerine Bir Araştırma

Merhaba arkadaşlar;

Berkan Başoğlu (Gurme Kokular) Beyin doktora tezi için hazırlamış olduğu anketi aşağıda paylaşıyorum. Katılmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıdaki çalışma, toplumsal görünürlük temelinde lüks tüketimi etkileyen faktörlerin, ürün grubuna göre değişiklik gösterip göstermediğini anlamaya yönelik yürütülen bir doktora tezi ile ilgilidir. Bu bağlamda niş parfüm tüketimi, araştırma için büyük önem taşımaktadır. Yaklaşık 10 dakika ayırıp aşağıdaki linkteki anket çalışmasına katılırsanız çok önemli bir katkı sağlamış olacaksınız.

Araştırma kapsamında kimlik bilgileri istenmemektedir ve araştırmaya katılmanız gönüllülük esasına dayalıdır. Anket formu Google Survey ile hazırlanmış olup bağlantı tamamen güvenlidir. PC ya da mobil cihazınıza herhangi bir kurulum gerektirmemekte ve çerez bırakmamaktadır. Çalışmaya katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız;

https://goo.gl/forms/BTx1AJST0fcYBSeF3

Sorular iyi hazırlanmış bu yüzden kendinle çelişebileceğin düzeyde olanlar da var.

Yorum

Katıldım ve tamamını yanıtladım.

Yorum

Anket 1 hafta daha açık kalacak arkadaşlar.
      Desteğinizin oldukça önemli olduğunu hatırlatır, Berkan Bey adına çalısmaya katılan ve katılacak olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
      X