Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bir Parfüm Evinin Sahibi Olsaydınız Bu Hangisi Olurdu

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

MEdine Tütün kolonyaları coe su

Yorum

Tauer. Her isini kendisi yapan Andy'e hem yardim ederdim hem de isin inceliklerini is uzerinde eski bir kimyagerden ogrenmis olurdum. Patronluk konusunda onunla ayni seyleri dusunuyoruz sanirim

Yorum

Francis kurkdjian ile çalışmak isterdim, naif parfüm krallığı kurardık beraber.

Yorum

Click image for larger version

Name:	creed.jpg
Views:	86
Size:	573.1 KB
ID:	10726

Yorum

Serge Lutens'in başında veya AndyTauer'in evinde olmak isterdim..

Yorum

Aslında hep kendi tırnaklarımla kazıyarak bir şeylere sahip olduğumdan ve bununla gurur duyduğumdan dolayı popüler markaların kaymağını yemek yerine ya kendi markamı çıkartırdım yada pekte fazla ismi geçmeyen fazla bilinmeyen parfümevlerinin sahibi olmak isterdim. Onları zaman içinde tıpkı bir çocuk büyütürmüş gibi büyütmek ve o markanın büyüdüğünü geliştiğini görmek bana daha fazla mutluluk verirdi.Mesela en basit örnek ülkemizde ki PEKJİ olabilirdi

Yorum

Özgün olmak fikri gerçekten hoş ve kayda değer ama halihazırda severek kullandığımız parfümleri baz alarak cevap verirsem sanırım Histoires de Parfums derdim
                http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

Elbette tom Ford

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu korkmaz View Post
                    Elbette tom Ford
                    Mutlu hocam bence siz kendi parfüm evinizi kuranlardan olmalısınız.Bu arada yaptınız kompozisyon'ları koklamak ve gözlemlemek isterim,bilgilerinize arz ederim...

Yorum

Varolan markalardan birine sahip olmaksa fikir; ben Frederic Malle 'i alayım. Bebek mağazaları nasıl pudralı bebek kokusu kokuyorsa benim parfüm evindede her yer Carnal Flower kokardı kesin. Benim değil mi? Her yere sıkın derdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View Post

Mutlu hocam bence siz kendi parfüm evinizi kuranlardan olmalısınız.Bu arada yaptınız kompozisyon'ları koklamak ve gözlemlemek isterim,bilgilerinize arz ederim...
                        Elbette yakın zamanda inşaallah... Exotic carnival Intense v3 tamamladım ..... Heaven dark v2 neredeyse bitti..... Mysterious zen v2 neredeyse bitti..... Turquoise Deep bitti... Tüm parfümler ESDP (extrait formatında) oldu sadece bir kaç küçük rütuş kaldı konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar yazabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu korkmaz View Post

Elbette yakın zamanda inşaallah... Exotic carnival Intense v3 tamamladım ..... Heaven dark v2 neredeyse bitti..... Mysterious zen v2 neredeyse bitti..... Turquoise Deep bitti... Tüm parfümler ESDP (extrait formatında) oldu sadece bir kaç küçük rütuş kaldı konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar yazabilir
                          Son noktaya ulaşınca ben hepsinden sample isterim mutlu hocam yada hepsinden 10 ml gönderin.Siftah benden bereket Allahtan diyelim

Yorum

iddialı bi başlık..sanırım pek bi parfümünü kullanılabilir bulmasam da genele hitap konusunu pek sallamayan ELdO sanırım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View Post

Son noktaya ulaşınca ben hepsinden sample isterim mutlu hocam yada hepsinden 10 ml gönderin.Siftah benden bereket Allahtan diyelim
                              Çok teşekkür ederim.. ☺️ ☺️ ☺️ oluşum tamamlanınca haber ederim

Yorum

chanel olur, hermes olur, dior olur, guerlain olur.. allah ne verdiyse düsüncesi bile güzel..

Yorum

İşleniyor...
                                X