Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yağlı cilt bakımı

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Yağlı cilt bakımı


    Yağlı cilde sahip olanlar için, kirleri temizlemenin ve parlamayı kontrol altına almanın ilk adımı, bu cilt tipine özel bir temizleyici kullanmaktır.Yağlı ciltler için en iyi ürünler cildinizi matlaştıracak ve parlamayı en aza indirirken, gözeneklerinizi temiz tutmaya yardımcı olarak, şansınızı azaltacaktır. sivilceler ve siyah noktalar. Yağlı cildiniz için en iyi temizleyiciyi seçmenize yardımcı olmak için bir dizi ürünü bir araya getirdik.Bu dengeleyici ve arındırıcı formüller cildi aşırı kurutmadan temiz, tazelenmiş ve rafine nemli bırakır.En iyi sonuçlar için temizleyicinizi her zaman formüle edilmiş bir temizleyici ile eşleştirin. yağlı ciltler için nemlendirici. Yağlı cilt nedir? Yağlı cilt, farklı cilt tiplerinden sadece biridir.Yağlı bir cildiniz varsa, gözenekleriniz daha görünür olma eğilimindedir, yüzünüz daha kolay parlar ve sivilce ve sivilcelere daha yatkınsınız.Bu cilt tipi normalde Yağ bezleri cildin korunmasına ve nemlendirilmesine yardımcı olan yağlı bir madde olan fazla sebum üretir.Aşırı sebum üretimi akne, tıkanmış gözenekler ve aşırı parlak bir cilde neden olabilir. Yağlı cilde ne sebep olur? Yağlı cilt, genetik, yüzünüzü çok sık yıkamak, bazı ilaçlar, kötü beslenme ve hatta hava durumu gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.Ancak, yağlı cilt, ona özel ürünler içeren bir cilt bakım rutini benimsenerek kontrol edilebilir. Yağlı ciltler için temizleyici alırken nelere dikkat edilmelidir? Yağlı bir cildiniz varsa, cildinizin nem seviyesini dengelemek için nemlendirici hyaluronik asit gibi bileşenler içeren temizleyiciler arayın.Retinol ve Niasinamid genişlemiş gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, Salisilik Asit sivilce izlerini hafifletmeye ve gözenekleri temiz tutmaya yardımcı olur.

    Yağlı ciltler için yüz temizliği yaparken göz önünde bulundurmamız gereken ilk şey cilt tipimize özel ürünlere sahip olmamız yani hem tonik hem de kullandığımız sabunun cilt için tasarlanmış olması gerekir. seboreik eğilimler, çünkü bu şekilde, soruna ilk andan itibaren saldırabileceğiz. Cildi günden güne kir ve yabancı maddelerden temizledikten sonra, bir sonraki şey, gözenek içinde olabilecek ve temizlenmezse sivilce başlangıcı olabilecek her şeyi çıkarmak için yüzü pul pul dökmektir. Yağlı ciltler için yüz temizliği yapabilmek için bir sonraki adım, sabun ve peeling ile temizleyemediğimiz kalan kiri temizlemektir.Bunu başarmak için tek bir teknik vardır: Açılmasına yardımcı olacak buhar yapmak gözenekler ve bu nedenle siyah nokta veya kiri hafif basınçla kaldırabiliriz. Gözeneklerimiz açıldıktan sonra artık arınma, yani cildimizde gördüğümüz tüm sivilce veya siyah noktaları temizleme vakti gelmiştir. temiz, dezenfekte edilmiş ve yeni enfeksiyonlara açık değil Bunun için gözenekleri kapatmak için özel bir serum veya yine bu işlev için tasarlanmış bir tonik uygulamanız yeterli olacaktır. Yağlı ciltler için yüz temizliğinden sonra cilt tipimize özel bir maske ile seansımızı bitirmemiz şart olacaktır.

  • #2
    1. Yüzünüzü yıkarken neme dikkat edin Yağlı cilde sahip birçok kız günde birkaç kez yüzünü yıkayacaktır.Yüzünüzü yıkarken de kolayca su doldurabilirsiniz.Yüzünüzü suyla yıkadıktan sonra, yüzünüzdeki su damlacıklarını havluyla kurutmak için acele etmeyin, bırakın. her iki avuç ile doğal veya hafif bir şekilde kurumasını sağlar.Cildin nemi tam olarak emmesini sağlamak için yüze hafifçe vurun.Birçok yağlı cilt MM'si, yağı kontrol etmek için güçlü temizleme özelliğine sahip alkalin yüz temizleyicileri kullanmayı sever.Herkesin bildiği gibi, bu yüz temizleyicileri temizleyiciler cilde çok zararlıdır ve yağlı cilt en iyisidir.Hafif, hafif asidik bir yüz temizleyici seçin.
    2. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın Yağlı ciltler için yüzü soğuk suyla yıkamak yüz derisinin gözeneklerinin küçülmesine neden olur, böylece gözeneklerdeki yağ ve ter zamanla yıkanmaz.Cildin doğal nemlendirici yağının çok fazla kaybolmasına neden olmaz. Temizlerken ılık su seçin.Ayrıca temizlik için havlu kullanmayın ve yumuşak bir yüz mendili veya güzellik havlusu seçin.

    3. Nemlendirmek için nemlendirici toner kullanın Temizleme adımından sonra cilde zamanında nem sağlamayı unutmamalısınız.Toner bu adımdaki temel anahtardır.Toner, temizleme veya yağlı ciltlerin ardından alkaliyi nötralize edebilir ve aynı zamanda ciltteki eski ölü deri hücrelerini de yok edebilir. cilt yüzeyi cilt bakım ürünleri Emmek için uygun miktarda toneri bir pamuğa dökün ve cilde nem kazandırmak için yüzünüze hafifçe vurun.Yağlı ciltten endişe duyan güzellikler için de kullanımı çok iyidir. cilt üzerinde pat için yağ kontrol toneri.
    4. Nemlendirmek için nemlendirici bir maske kullanın Yağlı ciltlerin nemlendirilmesi için cilt bakım ürünleri seçimi çok önemlidir.En uygun ürünlerin seçilmesi, doğru kullanılması ve temel bakımın yerinde yapılması cildin yeterince nemlendirilmesinin anahtarıdır.Nemlendirici maske besleyici bir üründür. 1 veya 2 kez nemlendirici maske, nemlendirici faktörün cildin alt tabakasına nüfuz etmesine ve hızla yayılmasına izin vererek "su içmeyi bekleyen" hücre ve dokuları nemlendirir.
    5. Düzenli olarak pul pul dökün Anormal metabolizma, cildin yaşlanan keratininin serbestçe düşememesine neden olur, böylece cilt yüzeyinde kalın bir şekilde birikerek cildi pürüzlü ve mat hale getirir.Stratum korneum genellikle kalındır, bu nedenle günde 2 ila 3 kez pul pul dökebilirsiniz. ay.
    6. Gece bakımına dikkat edin Yağlı cilde sahip kişiler genellikle gece kremi ürünlerini reddederler.Aslında yağlı cilde sahip kişilerin geceleri yağlı ve nemsiz ciltlerini ayarlamak için doğru yöntemi kullanmaları gerekir.Yağlı ciltli MM'nin mineral içermeyen bir gece kremi seçmesi önerilir. Yağlı özel bir T bölgesi açın ve gece kremini tamamen emmek için doğru masaj tekniği ile masaj yapın.

    Yorum

    İşleniyor...
    X