Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Renkli nemlendiriciler

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Renkli nemlendiriciler

    Bayanlar Fondoten mi, pudra mi, yoksa son donemde populer olan renkli nemlendiriciler mi?

    Cilt kusurlarini kapatmak, ya da cildiniz kusursuz olsa bile daha pürüzsüz bir görünüm için ne tercih ediyorsunuz?

    Benim tercihim birçok denemeden sonra Estee Lauder pudraları....

    Ama etrafımda (annem de dahil) renkli nemlendirici kullanan çok kadın var, siz neyi tercih ediyorsunuz?

  • #2
    Cildime nemlendirici dışında pek birşey sürmem ama zaman zaman ihtiyaç duyuyorum, cildim çok cansızsa veya gece makyajı yapacsksam. Bir de yanaklarımın rengi Heidi modundaysa dengelemeye ihtiyaç oluyor.

    Çok eskiden bir fondöten almıştım ama yoğunluğu fazla geldiği için nemlendiciyle karıştırıp kullanmıştım. BB'lerin CC'lerin mucidi sayılırım

    Pudra da almıştım, ama cildim kuru ve pürüzlü ise iyi durmuyor. Art Deco ve Young Blood marka var, ikisi de mineral. Birini bronzken almıştım, açılınca da diğerini almak zorunda kalmıştım. Acemilik işte

    Pratik oldukları için renkli nemlendiricileri seviyorum. Ama renk seçenekleri sınırlı oluyor. Şu anda La Mer kullanıyorum, cildime tam uyumlu bulduğum ve indirim döneminde ürün değişimi ile aldığım için. Umarım bozulmadan uzun süre dayanır. Normalde kıyabileceğim bir fiyat değil.

    Yorum


    • #3
      Eskiden pudra kullanırdım ama son senelerde Garnier BB krem kullanmaya başladım.Fondoten hiçbir zaman sevmedim.Rahatsızlık veriyor bana.Yüzümde birşey varmış hissini sevmiyorum.BB kremden memnunum.

      Yorum


      • #4
        Benim t bolgem yagli, yanaklarim kupkuru😳 ne kullanacagimi sasirdim, belki oil free bir bb krem deneyebilirim. Marka tavsiyeniz var mi hanimlar😊🌸

        Yorum


        • #5
          Aysucum ben senin gönderdiğin Clinique Stay matte oil free fondotenden çok memnun kaldım. Makyaj yapacağım zaman kullanıyorum , tek başına pudra yeterli olmuyor cilt tonum için. Bir de Maybelline Stay 24 ün kapatıcılığı ve dokusu güzel maske gibi durmuyor fresh bir görünüm sağlıyor cildimde...BB lerden de Watsons Beauty kullandım ama tek renk olduğu için bana biraz açık geldi rengi. Son olarak Solante güneş kreminin renklisini denedim yağlı ciltler için onu da beğendim.


          ​​

          Yorum


          • #6
            Genelde sadece cildimi iyi nemlendirmeye çalışıyorum. Sabahları tonikli, hyaluranic acidli, essenceli bir kore cilt bakım rutinim var. Üstüne yağımı ve nemlendiricimi sürdükten sonrai başka bir şey sürmeye gerek görmüyorum. Daha özel günlerde Missha'nın bb kremlerini tercih ediyorum. Bu markada tek problem cilde uygun rengi bulmak. Yazın da acaba renkli güneş kremlerini mi denesem diye düşünüyorum ama alıp da kullanmama ihtimalim yüksek olduğu için biraz tereddütlüyüm. Yazın nemlendiriciler bile fazla gelebiliyor.

            Yorum


            • #7
              Yağlı ciltler için Nars Velvet Matte Skin bu konuda çok başarılı bir bb krem.
              Cildiniz yağlı değil ise kuruyup kabuk kabuk bir görüntü oluşturabilir o nedenle sadece yağlı bölgede de kullanılabilir.
              Baz olarak Nuxe kuru yağ uygulamasının ardından uygulandığında mükemmel sonuç veriyor.

              Yorum

              İşleniyor...
              X