Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Highlighter / aydınlatıcı kullanan var mı?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Highlighter / aydınlatıcı kullanan var mı?

    Televizyonda falan gördüğümde çok özendiğim ama kendim kullandığımda kendimi komik buluğum bir makyaj ürünü.. Yüzüm simlerle dolu, ışıl ışıl parlıyorum :-))
    Ya doğru markayı seçemiyorum ya da doğru uygulayamıyorum.

    Aramızda aydınlatıcı kullanan var mı? Likit formda mı yoksa pudra halinde mi kullanıyorsunuz?

    Tuberose P.S. Bu arada aydınlatıcının nasıl uygulanması gerektiği konusunda bize en çok yardımcı olacak hanımefendinin yorumlarını bekliyorum :-)

  • #2
    Başkalarında güzel buluyorum ama kendime yakıştıramıyorum.Rossman'dan aldığım inci parlaklığında lip balm'ım var. Bazen onu hafifçe dokunduruyorum aydınlatıcı yerine. Bir de ben cilt bakımına daha çok özen gösteriyorum. Cilt nemli olunca aydınlatıcıya pek ihtiyaç olmuyor sanki.

    Yorum


    • #3
      Ben Watson's dan Revolution marka likit highlighter aldım, normal nemlendiricime bir damla damlatıyorum, karıştırıyorum, damlalıklı bir şişesi var. Simleri de çok homojen yayılıyor, çok ince yapıdalar, bazen yanaklarımda ve alnımda kullanıyorum.. Ama gözenekleri belli ediyor aydınlatıcılar :-(

      Yorum


      • #4
        Kesinlikle öyle. Çok dikkatli kullanılması gerekiyor. Ben de L'oreal 'ın likit aydınlatıcısını almıştım denemek için. Bakalım becerebilecek miyim diye ama olmadı. Bir kere denedim. Bütün yüzümü temizleyip tekrar işe başlamak zorunda kaldım. Nasıl becerdiysem her tarafıma bulaştırdım çünkü.

        Yorum


        • #5
          Galiba makyaj konusunda profesyonel olanlar dogru kullaniyor, ben cok az miktarda bir likiti gunluk nemlendiricimle karistirma metoduyla kullaniyorum biraz ışıltı istedigim zaman..

          Yorum


          • #6
            Aysucum beni çağırmış geldim 😀 ben likit aydınlatıcıları pek tavsiye etmiyorum , pudra tarzı 4 - 5 rengin yanyana dizildiği aydınlatıcıları kullanıyorum bunların hem kullanımı kolay hem sizin bahsettiğiniz gibi likitlerin yayılımını kontrol etmek zor. Aydınlatıcıyı uygun fırçayla renkleri eşit olarak karıştırarak alın ortasına , elmacık kemikleri üzerine , üst dudak kıvrımının tam üstüne yani ön plana çıkarmak istediğimiz bölgelere uyguluyoruz.

            Yorum


            • #7
              Canimsin😊 E bir de uzmanisin! Surulecek bolgeleri de soylemen faydi oldu ben hic dudak bolgesine surmuyordum.. Kaslarimin tam ustune surunce de hos bir goruntu oluyor

              Yorum


              • #8
                Sende benim canımsın Aysum ❤ aslında kural çok basit ön plana çıkarmak istediğimiz bölgeleri açık tonlarla ya da aydınlatıcıyla , gizlemek arka planda tutmak istediğimiz bölgeleri ise koyu tonlarla kontürlüyoruz...onun için herkesin elinde kontör stiklerinden ya da kontör paletlerinden olmalı...daha fresh bir görüntü istiyorsak veya bir gece makyajı yapacaksak aydınlatıcıları kullanabiliriz...

                Yorum

                İşleniyor...
                X