Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Cilt temizleyiciler

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Cilt temizleyiciler

    Bu başlık altında cilt temizliği için kullandığımız ürünleri,eleştirilerimizi yazalım istedim.Bu işlere meraklı biri olarak bir çok markanın ürününü kullandım ancak hala daha beklentimi tam olarak karşılayan ürünü bulmuş değilim.En son Avene markasının Cleanance serisinin yağlı ciltlere yönelik temizleyici jelini sipariş verdim.Bakalım nasıl olacak

    Click image for larger version

Name:	avene-cleanance-soapless-p28244.jpg
Views:	251
Size:	76.2 KB
ID:	116443

  • #2
    Benim cilt temizliğinde vazgeçilmezim Clinique.
    Özellikle 3 ya da 4 numara yağlı ciltler için ideal ve akne oluşumunu da engellediğini bizzat deneyimledim..

    Click image for larger version

Name:	Unknown.jpeg
Views:	267
Size:	10.4 KB
ID:	116468

    Yorum


    • #3
      Denemelerim sonucunda tüm cildimin sadece zeytinyağlı sabun ile iyi anlaştığını gördüm. Mucizem diyebilirim. Temizlik aşamasından sonra da Arifoğlu'nun organik Hindistan Cevizi yağını nemlendirici olarak kullanıyorum. Bunu yiyorum da. Kışın soğuktan katılaştığı için baya kaşıkla salataya falan koyup indirin yani, çok leziz.
      Hindistan Cevizinin çok amaçlı lı ğı.
      - Stop the car...
      - What ?!
      - Stop the fuckin' car!

      Yorum


      • #4
        Bende bu konuda pek çok markayı kullandım , en çok memnun kaldığım Minty gibi Clinique oldu 3 numalı seri...Babe ve La rosh posay den de memnun kalmıştım ama en iyisi Clinique 👍

        Yorum


        • #5

          Cilt bakımı endüstrisini tam olarak anlamayan insanlar hala pahalı cilt temizleyicilerin daha ucuz ürünlerden daha etkili olduğu fikrine sahipler. Ancak, bazı ucuz cilt bakım ürünleri aslında daha pahalı markalar kadar etkili olduğu için durum her zaman böyle değildir. Tek yapmanız gereken cildinizde rahat hissettiren bir cilt temizleme ürünü seçmek ve aralarındaki farklı bileşenleri anladıktan sonra bu seçimi yapmak çok kolay.

          Cildinizi temizlemek için belirli bir ürün seçmeden önce, günümüzde çoğu temizleyicinin yağlardan, yüzey aktif maddelerden ve sudan oluştuğunu unutmayın. Yağlar öncelikle su ile yüzdeki yağın çıkarılmasından sorumludur ve son olarak yüzey aktif maddeler kiri ve makyaj kalıntılarını çözer. Temizlik ürünlerinin bileşimi nedeniyle, en iyi ürünü seçmenin sırrı, en iyi bileşik oranını bulmaktır. Çok fazla yağ gözenekleri tıkayabilir ve cildi kurutabilir. Doğru yağ karışımının ne olduğunu anlamak için önce cilt tipinizi bilmeniz gerekir.


          Cilt tipi basit bir testle öğrenilebilir. Sadece cilt tipinizi bilmek için profesyonel yardım almanıza gerek yok. Bu tür testler evde yapılabilir. Yüzü suyla temizleyin, kurulayın, ardından pirinç kağıdı veya lens temizleme mendili kullanarak yüzün farklı bölgelerini nazikçe ovalayın. Bu kağıtlar cilt tipinizi belirleyecektir. Kağıt yapışkan hale gelirse, cildin yağlı olduğunu gösterir. Ancak yapışkan değilse, kuru cilttir ve bu prosedürü takip etmek nihayetinde cildinizin epidermis durumunu belirlemenize ve cildinizi temizlemenin en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olacaktır.


          Temizleme ürünleri kullanmanın yanı sıra, yattıktan sonra ve uyandıktan sonra yüzünüzü yıkamak da daha fazla parlaklık elde etmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, kılcal damarlara zarar verebileceğinden yüzünüzü sıcak veya soğuk suyla yıkamayın. Cildiniz için en iyi cilt temizleme ve bakım ürünlerini bulmak önemlidir. İnsanların farklı cilt durumları vardır ve aynı şekilde farklı temizleme ve yıkama yöntemlerine ihtiyaç duyarlar. Alerjik reaksiyonlara kolayca neden olabileceğinden, seçtiğiniz cilt bakım ürünlerinin sert kimyasallar içermediğinden emin olun.

          Yorum

          İşleniyor...
          X