Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Forumda adını çok gördüğüm için bugün denk gelince bu parfümü denedim.Açıkçası koluma biraz korkarak sıktım.Genelde yorumlarda hayvansallıktan bahsedilmiş.Kirli his veren,veya fazla hayvansal olan kokuları pek sevmem.Kouros,tahminimden çok daha güzel geldi bana.Aksine temiz ve çok klas bir koku olduğunu düşündüm.Kendinden emin,saygın bir beyefendi kokusu gibi..
Çok kişinin burun kıvırdığı ama kouros fraicheur ve cologne versiyonu müthis YSL parfümü.YSL artık bu kalite de parfüm üretmiyor ne yazık ki...Belki Rive Gauche sayılabilir son zamanlarda
Çok kişinin burun kıvırdığı ama kouros fraicheur ve cologne versiyonu müthis YSL parfümü.YSL artık bu kalite de parfüm üretmiyor ne yazık ki...Belki Rive Gauche sayılabilir son zamanlarda
Rive Gauche da biteli yıllar oldu. Sanırım kast ettiğiniz yeni cam şişeli sürüm olacak. Teneke şişeli kadar olmasa da en azından özlem giderir yeni Rive Gauche.
Yorum