Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ysl Kouros

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Kouros bir yandan nefret ederken diğer yandan sürekli burnunuzu kolunuza götüren bir koku. Hiç unutmuyorum bileğimde kouros denedikten sonra taksiye binmiştim. Taksicinin bakışları tavırları çok değişikti )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

ilk defa yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında almıştım , o günden buyana sanıyorum 3-4 şişe tüketmişimdir , bence parfüm çarpıcı olmalı , duyguları harekete geçirmeli , Kouros bu noktada çok efektif. seveni için her defasında yeniden hayran olacağı kadar özel bence .. yeni batchlerde bir uysallaşma var , bayağı törpülendi parfüm ama DNA sı gereği yine de ayakta ve iyi. Aynı şeyleri Antaeus için söyleyemeyeceğim , son 2 yıldır test ettiklerimi beğenemiyorum , açılıştan sonra parfüm , anlamsız bir hale dönüyor , tarif bile edemiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fergus View Post
        ilk defa yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında almıştım , o günden buyana sanıyorum 3-4 şişe tüketmişimdir , bence parfüm çarpıcı olmalı , duyguları harekete geçirmeli , Kouros bu noktada çok efektif. seveni için her defasında yeniden hayran olacağı kadar özel bence .. yeni batchlerde bir uysallaşma var , bayağı törpülendi parfüm ama DNA sı gereği yine de ayakta ve iyi. Aynı şeyleri Antaeus için söyleyemeyeceğim , son 2 yıldır test ettiklerimi beğenemiyorum , açılıştan sonra parfüm , anlamsız bir hale dönüyor , tarif bile edemiyorum.
        Vintage hallerini çok severek kullandığım parfümlerin zihnimdeki yerleri bozulmasın diye yeni versiyonlarını mümkün olduğunca koklamamaya çalışıyorum ama maalesef yeni Antaeus'u denemiş bulundum ve aynı sizin bahsettiğiniz şeyleri hissettim. Antaeus buysa, 1986'da kullandığım neydi?

Yorum

Gecen gun Kouros'u uzun zamandir koklamadigimi hatirlayip Sephora'ya girdim ve bilegimde denedim. O kadar reformulasyona ragmen bile insanin zaman zaman ozledigi bir koku... Tabii ki eski Kouros'un yerinde yeller esiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
            Gecen gun Kouros'u uzun zamandir koklamadigimi hatirlayip Sephora'ya girdim ve bilegimde denedim. O kadar reformulasyona ragmen bile insanin zaman zaman ozledigi bir koku... Tabii ki eski Kouros'un yerinde yeller esiyor.
            Bendeki 2011 Batch.. Tabiki vintage değil ama şimdiki kouroslara on basar..

Neden reformulasyon denen saçma olgularla güzelim kokuları mahvederler anlamam..

Yorum

Kouros farklıdır ama Kouros bana her zaman şu anı hatırlatır

Yorum

Son Düzenleme Mutlu korkmaz; 07-02-17, 20:39. Tarafından yapıldı.

Yorum

Allah düşmanımın burnuna koklatmasın diyeceğim kokulardan
                  Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

Kokudan kokuya sitesinden almıştım kaç sene önce vintage versiyonunu 50 ml olarak dibinde kaldı bi iki ml onuda bitiricem acayip bişey seviyorum ama baş agrısı çekiyorum dozaj dada sıkıntı olmuyo tek fısla bilebaş agrısı yaşıyorum . Eve gelen misafirlere sıkıyodum bitsin diye ama şimdide üzülüyorum . Energızıng tonıq versiyonuda güzel hiç alakası olmadıgnı düşünüyodum kourosla ama kullandıkca ondan genler taşıdugnı farkettim . Freş versiyonunuda kullanmak isterim .

Yorum

Bu parfümle yıldızım barışmıyor ya. Çok şok etkisi yaratıyor bende. Ama iyi manada değil.

Yorum

Her denediğimde farklı kokan bir parfüm. Birgün çok hayvansı ve kirli kokuyor, birgün beyazsabun gibi tertemiz, birgün damla sakızı kokusu alıyorum. Çözemedim gitti bu kokuyu.

Yorum

Tam Soprano kokusu. Aklıma böyle bir tip geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Arkadaşlar bu kokuyu ben de aldım tekin acardan loreal etiketli, başlangıcı burun büktürüyor traş losyonu gibi ama sonradan daha güzel bir şeyler geliyor burnuma sanki o hayvanımsı tarafı terbiye edilmiş gibi tarzım olan bir koku değil ama kötü de değil açıkcası. Vintage si daha iyiymiş bir ara kıyaslamam gerek

Yorum

Bukadar bahsedilmis kokuya bende rast geldim ve kokladim, evet yeniyim, ozellikle Dior Homme koklamaya cikmistim ancak vitrinde sisesini gorunce,Dior da bulamamisken, çanlar çaldi ve denemek icin izin istedim.

Aman tanrim, zihnim aninda cocukluguma gitti. Cocukken Fransiz enistemin ailesi ziyarete gelmisti, 60 li yaslarinda cok tatli bir bayan olmasina ragmen hep kaciyordum kadindan, sebebi bu kokuymus.O suslu guzel giyinimli, alimli kadin aklima geldi ilk anda.
                              Ardindan aslinda bana baska bir sahne hatirlattigini farkettim, tum pencereleri kapali, suzulen gunes isiginda agir agir suzulen tozlar, oldukca eski ama zamaninin en kalitelisi oldugu belli olan mobilyalar, artik yasiyacagi herseyi yasamis, basina gelebilecek her yeni sey coktan basina gelmis gibicesine bir ihtiyar.Clint Eastwood gibi.
                              Biraz yetiskin kokusundan ziyade 60 yas ustu bir koku gibi geldi bana.
                              Simdi de 24 saat gecti uzerinden sıktığım numune kagidi acikta duruyordu ve koku zayifladikca genclesti, ama hala daha benim için fazla yaşlı.
                              Benim de aklıma gelen sahne böyle birşey, Click image for larger version

Name:	couch 2.jpg
Views:	355
Size:	248.2 KB
ID:	50753

Yorum

• Medea
                                Medea Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Gran Torino'dan bir sahne galiba

Orjinal yazı sahibi: Dgkndrmn
                              Bukadar bahsedilmis kokuya bende rast geldim ve kokladim, evet yeniyim, ozellikle Dior Homme koklamaya cikmistim ancak vitrinde sisesini gorunce,Dior da bulamamisken, çanlar çaldi ve denemek icin izin istedim.

Aman tanrim, zihnim aninda cocukluguma gitti. Cocukken Fransiz enistemin ailesi ziyarete gelmisti, 60 li yaslarinda cok tatli bir bayan olmasina ragmen hep kaciyordum kadindan, sebebi bu kokuymus.O suslu guzel giyinimli, alimli kadin aklima geldi ilk anda.
                              Ardindan aslinda bana baska bir sahne hatirlattigini farkettim, tum pencereleri kapali, suzulen gunes isiginda agir agir suzulen tozlar, oldukca eski ama zamaninin en kalitelisi oldugu belli olan mobilyalar, artik yasiyacagi herseyi yasamis, basina gelebilecek her yeni sey coktan basina gelmis gibicesine bir ihtiyar.Clint Eastwood gibi.
                              Biraz yetiskin kokusundan ziyade 60 yas ustu bir koku gibi geldi bana.
                              Simdi de 24 saat gecti uzerinden sıktığım numune kagidi acikta duruyordu ve koku zayifladikca genclesti, ama hala daha benim için fazla yaşlı.
                              Benim de aklıma gelen sahne böyle birşey, Click image for larger version

Name:	couch 2.jpg
Views:	355
Size:	248.2 KB
ID:	50753
                              Yeniyim dediniz ama yorum şahane. Çok çok iyi. Elinize sağlık.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X