Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Xerjoff Uden

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bu serinin net en iyi kokusu bayadır listemde şişeli alıncaklarda

Yorum

Çok merak ediyorum chanel eb benzetilmiş onu çok severim. Bunun performansı nasıl detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Chanel edition Blanche den daha iyi. Kokuyu bir müddet sonra almıyorsun ama etraftan iltifat almaya devam ediyor. İlk başlarda bende performansı zayıf sanmıştım ama saatler sonra bile farkedildiğini ve benim yaşadığımın koku doygunluğu olduğunu anladım.

• furkan1001
        furkan1001 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Teşekkürler abi 😊 en iyisi denemek

Chanel edition blanche ye benzetildigini bilmiyordum, daha bir ilgimi çekti şimdi

Yorum

Belki de en beğendiğim Xerjoff.
        Fiyatı sebebiyle bir türlü alamadıklarımdan.
        En son 5ml kadar dekant kalmıştı. Bir ay kadar önce, o gün, gündüzden geceye dışarıda olacağım için dekantı yanıma almıştım. Hava karardı, hafif serinlik başladı. Tam zamanı diyerek cebimden çıkardım, kalabalıktan uzaklaşıp yarım fıs kadar uzaktan sıktım. Arkadaşlarımın yanına döner dönmez "bu hangi parfüm" diye sordular. Kem küm ettim ama biliyorlar kokunun benden geldiğini Bana doğru yürüyüp "bakayım, biz de deneyelim" demeye başladılar. Cebimde sımsıkı tuttuğum dekant şişesini çıkarıp, yutkunup sessizce "bu" diyebildim. 5-6 kişi elden ele fosur fosur sıktılar. Hava uden kokuyor. Benim gözlerim yaşardı ama parfüm kaçtığı için değil
        En son 1ml kadar kalmıştı ki, en beğenene hediye ettim.
        Böyle bir anı işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mueve View Post
          Belki de en beğendiğim Xerjoff.
          Fiyatı sebebiyle bir türlü alamadıklarımdan.
          En son 5ml kadar dekant kalmıştı. Bir ay kadar önce, o gün, gündüzden geceye dışarıda olacağım için dekantı yanıma almıştım. Hava karardı, hafif serinlik başladı. Tam zamanı diyerek cebimden çıkardım, kalabalıktan uzaklaşıp yarım fıs kadar uzaktan sıktım. Arkadaşlarımın yanına döner dönmez "bu hangi parfüm" diye sordular. Kem küm ettim ama biliyorlar kokunun benden geldiğini Bana doğru yürüyüp "bakayım, biz de deneyelim" demeye başladılar. Cebimde sımsıkı tuttuğum dekant şişesini çıkarıp, yutkunup sessizce "bu" diyebildim. 5-6 kişi elden ele fosur fosur sıktılar. Hava uden kokuyor. Benim gözlerim yaşardı ama parfüm kaçtığı için değil
          En son 1ml kadar kalmıştı ki, en beğenene hediye ettim.
          Böyle bir anı işte...
          Gözler yaşarırkem boğazda hafif bir düğümlenme de oldu mu hocam?

Yorum

Herhangi bir esyami pahali ucuz farketmez biri begendiginde .. ozellikle alamayacak durumda olanlara aninda hediye ediyorum... o an kullandığım canta bile olsa... ammmaaaa biri hafifce elini dekantlarima uzatmaya gorsun kartal gibi elini yakaliyorum... cisss... asla denetmiyorum .... biliyorum bu bi cesit hastalik ama bu da benim huyum... 🤷‍♀️

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sparfume View Post
              Herhangi bir esyami pahali ucuz farketmez biri begendiginde .. ozellikle alamayacak durumda olanlara aninda hediye ediyorum... o an kullandığım canta bile olsa... ammmaaaa biri hafifce elini dekantlarima uzatmaya gorsun kartal gibi elini yakaliyorum... cisss... asla denetmiyorum .... biliyorum bu bi cesit hastalik ama bu da benim huyum... 🤷‍♀️

😊😊😊😊

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volcanolover View Post

Gözler yaşarırkem boğazda hafif bir düğümlenme de oldu mu hocam?
                  Hatırlamıyorum😂

Yorum

Sadece denense sorun değil. Kıramayıp şişesiyle hediye ettiklerim var. Sağlık olsun.

Yorum

Alacağım parfümler arasında ilk sırada. Fiyat takibindeyim.

Yorum

İşleniyor...
                      X