Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

od oud öd aoud herneyse :) en sevdikleriniz hangisi...

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Satin Mood ve Gucci İntense Oud da çok sevdiklerimden. Satin Mood biraz daha az tatlı olsa daha güzel olurmuş gibime geliyor.

Yorum

Son gözdelerimden fm moon ve gül süz demissiniz ancak gül ve oud ta benim zirvem dusita oud infini

Yorum

Kullandiklarim arasinda en genel begeniye ve hatta(bana göre) hemen hemen her mevsime uygun ;
        tom ford oud wood

Yorum

oud notasini cok sevmekle beraber cogu od parfumumu evde, insan icine cikmayacagim zamanlarda kullanmak durumunda kaliyorum, insanlarin haci yagi mi surdun tepkilerinden dolayi.
          Ozellikle bir donem cok cok populer olan ve hala populerligini surduruen gul-od kombinasyonlari genelde bu yorumlari aliyor.
          Ama nihayetinde bence insanin ruhani tarafina iltifat eden, bazen tozlu, bazen kutsal, bazen odunsu ve hatta bazen hayvansi seklinde bir cok kullanima sahit oldugumuz bir note.
          Montale white aoud acilisi cok zor ama tene inanilmaz temiz bir koku olarak oturan bir koku. genelde yatmadan once bilegime sikip koklayarak uyumaktan keyof aldigim bir parfum.
          Guerlain santal royal yine naif ve temiz bir gul kompozisyonu ile desteklenen hafifce torpulenmis bir oryantal.
          Oud ispahan bir diger agir gul od kombosu. acikcasi kullaniminin cok rahat oldugunu dusunmuyorum. aldigi ovgulere de anlam veremiyorum acikcasi, piyasada cok daha iyi od gul parfumu varken.
          auriel odin, cok cok yumusak bir od parfumu. hatta od'un temel olusturdugu ta,m bir sonbahar parfumu. maalesef iz birakacak hatirlanacak turde degil her ne kadar sevsem de.
          oud for greatness muhtesem bir acilisa sahip. bendeki batch mi yoksa tenimin kimyasi ile mi alakali bilmiyorum ama performansi dilden dile dolasan bir parfum olmasina saskinim. orta notalardan sonra ise cok hafif od esintisi ile beraber baccarat rouge'u animsatiyor oldukca. ve initio parfumlerde yasadigim genel bas agrisini maalesef bu parfumde de yasiyorum. bu soylediklerime ragmen ne dusunuyorum? kesinlikle cok begendigim bir koku. sadece mevcut hype konusunda hakk edip etmedigi konusunda emin degilim.
          alexandria ii, zannediyorum simdiye kadar kokladigim en luksu hissettiren parfum. versatil olmasa da, uzerinde olan insanin farkedilmeme olasiligi olmayan bir parfum. cok dengeli, cok rafine. en sevdigim parfumlerimden biri.
          poem of damas, gul oud kombinasyonlari icinde en begendigim komposizyonlardan. oryantal ve kullanimi kolay bir parfum.
          bond new york amber, kalicilik ve koku guzelligi bakimindan dolabimdaki en sevdigim kokulardan biri. ununu sonuna kadar hakkettigini, fragrantica'daki dusuk puani ise hic hakketmedigini dusunuyorum. imza koku olabilecek guzellikte ve cok da populer olmayan bir fikir olarak bence dogru dozajlama ile cok sicak yaz gunleri haricinde 4 mevsim kullanilabilir bir parfum. amber ve od'un gercekten birlikteligi muazzam.
          bond dubai indigo, bence ders niteliginde bir parfum. ciceksi ve temiz od kombinasyonu kesinlikle orjinal bir fikir degil ama cok cok basarili ortaya konmus.
          tom ford noir de noir kokusu yuz gulduren kaliciligi tenimde cok uzen bir parfum. acikcasi bu paralari verdigim bir parfumun 2 saatten fazla tenimde durmasini beklerim. od kullanimindan ziyade gul kullaniminin cok daha basarili oldugunu dusunuyorum. kullanmasi kolay olmayan ama karanlik romantik bir parfum.
          tom ford plum japonais ise yone disadrda degil de evde kullanmaktan cok keyif aldigim bir koku. bence serinin en iyi kokularindan, kalite hissiyati olarak.
          ilk aklima gelenleri yazdim eminim unuttugum bir cok od parfumu var kullanmis oldugum, dedigim gibi gercekten seviyorum bu notayi. ama aynen deri notasi gibi kullanimi zaman zaman cok zor olarak karsimiza cikabiliyor.

Yorum

• peergynt
            peergynt Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            aah mfk serisindekilerden bahsetmeyi unuttum ve acikcasi pyasadaki en sevdigim od parfumlerinden biri olan oud minerale'den de bahsetmedim.
            mfk oud satin mood, seri icinde en cok sevdigim eger sekerli formunun biraz geriye alabilse sansim olsa omur boyu kullanmak isteyecegim bir parfum olurdu.
            mfk oud velvet mood, serideki en begenmedigim parfum. kendi icinde kiyasliyorum, yoksa bu seride cikan her parfumu cok basarili buluyorum.
            mfk oud, cok modern bir oud yorumu. kalemtrasla yeni acilmis kalem ve medikal bir koku ile baslayip daha odunsu bir od kokusu olarak parlak ve kullanmaktan cok keyif aldigim bir koku.
            tom ford oud minerale, alisageldigimiz sicak oud kombinasyonlarindan cok daha farkli bir koku. soguk bir od komposizyonu. 100 ml degil ama kolayca 50 ml sisesinin alinabilir oldugunu dusunuyorum.

kesin unuttuklarim var yeni bir edit yaparim bunun icin
        İşleniyor...
        X