Ursa'yı da dahil edebiliriz. Ortalama sevenini görmedim, ya çok beğeniliyor, ya da yerlere vuruluyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ya sev Ya Terket Parfümleri
Çökme
X
-
Bir kaç gün önce kilian sth denemiştim. Küf kokan nemli bir ormana girmişim gibi hissettirdi. Kaldıkça biraz kurudu ormanın güneş alan yerleri gibi kokmaya başladı. Ancak çok kalmadı birkaç saat sonra gitti yada burnum alıştı. Biraz önce ise ursa yı denedim. Aynı ormana biraz önce iki kocaman kangalı olan bir keçi sürüsü girmiş gibi koktu. Ormanın içindeki köyün kokusunu bile aldım. Gerçekten söylenildiği kadar varmış. Daha önce böyle bir açılış koklamadım. Ama hakkını vermek gerekli, kaldıkça değişiyor. Sırf insanların tepkilerini görmek için bile kullanırım. Seven arkadaşlar kızmasın lütfen, kokuyu kötülemiyorum sadece aykırı buldum.
Ysl Kouros başta olmak üzere bu başlıktaki kokuları denemek heyecan verici olacak Süper başlık.
- 2 beğenme
Yorum
-
HDP 1740 bu gruba girer mi? Başlangıcı eski kaşar gibi kokuyor ancak son zamanlarda kullandığım en başarılı parfüm diyebilirim.Son Düzenleme ali kayhan; 10-12-17, 00:33. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Yorum