Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İmza Parfümünüz Varmı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bir aralar wonderwood’la bütünleşmiştim. Şimdilerde Ursa

Yorum

Amouage- Epic

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk çıktığından bu yana Tresor Midnight Rose idi ardından Initio Absolute Aphrodisiac, kendimi en rahat hissettiğim ve kimyama en uygun olan, benimle özdeşleşen, bir yerden geçtiğimde ‘Şebnem buradaymış’ dedirtenler..
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Bende tabiki herod ama o ilk hali...
          şimdi opus v, aventus ve mayfair arasındayım...
          çember daralıyor
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Bence parfüm hobisi forumundaysan imza parfümün olma ihtimali biraz düşüktür. Elimizdeki parfümleri nasıl bitireceğiz sonra.

Yorum

Uzun süre kullandığım için Chloe Love arkadaşlarımın artık benimle andıkları bir kokuydu. Zamanla merakım ve parfümlerimin sayısı arttı, ancak gardrobum belli notalar/türler etrafında şekillendiğinden,imzamın pudralı kokular olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

Henüz edinemedim. Elimde çok seçenek olduğu için böyle oluyor sanırım.
                estefanyen

Yorum

Her parfümün kendine özgü güzelliği var. Bir tanesini imza parfümü seçersem diğerlerine haksızlık yapmış gibi olurum. İşte bu diyebileceğim bir parfüm de olmadı açıkçası.

Yorum

Jubilation. Şimdilik tabi😃

Yorum

Sürekli aynı kokmanın düşüncesi bile içime sıkıntı dolduruyor.

Yorum

Seçim yapmak zor zanaat, gözü kapalı Ambre Sultan

Yorum

Yazmaya gerek var mi bilmiyorum herkes biliyor gerçi Tiziana Terenzi Ursa , fakat her zaman ayni olmuyor arada farklı kokmakta lazim arada farklı batch ursa sıkıyorum yani

Yorum

2006 yılından itibaren 10 sene boyunca Le Male olmuştu. Sonrasında reformülasyon sonucu parfüm hobim başladı diyebilirim. LIDGE'i keşfetmem çok geç oldu imza kokum budur artık dedim ama öğrendim ki o da reformülasyona uğramış şimdi Vintage şişeye elim gitmiyor. Şu anda da imza kokum maalesef hala yok

Yorum

xerjoff - more than words ve lidge diyeyim her halükarda vazgeçemeyeceğim iki koku.

Yorum

Cn homme, TT Laudano Nero , ve HYPNOSE bu 3 kokunun hayatımın her döneminde olacağına dair hiç şüphem yok ki keza hypnose nereden baksan 10 yıldır benimle

Yorum

İşleniyor...
                              X