Evin en serin odasında hepsini kutusunda saklıyorum ama kışın 10-15 dereceyken yazın 30 dereceyi buluyordur bu gidişle bozulur ozaman benim parfümler
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfümlerinizi nerde sakliyorsunuz?
Çökme
X
-
-
Biraz maliyetli çözümü var tabi sevgili Kartaliçe
Isısı istenilen derecelere ayarlanan mini yada orta ebatlı şarap dolapları var. 25 dereceye ayarlayıp takıyorsunuz fişe. Zaten çoğunun camları da filmli olduğu için ışık konusunda da önlem alınmış oluyor.
Bu şekilde parfümlerini saklayanları izlemiş ve okumuştum Youtube ve Frag'da. Netten detaylı araştırma yapabilirsiniz.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 1 Beğen
Yorum
-
Arkadaşlar refill parfümler şişelere koyduktan sonra oda sıcaklığında kutu içinde uçma gibi bir sıkıntısı olurmu. Elimde 100 ml intoxicated var iki tane spreyli şişeye böldüm spreyin şişeye bitiştiği yerden o biçim koku geliyor durduğu yerde bitmesinden endişe ediyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kosovic View PostArkadaşlar refill parfümler şişelere koyduktan sonra oda sıcaklığında kutu içinde uçma gibi bir sıkıntısı olurmu. Elimde 100 ml intoxicated var iki tane spreyli şişeye böldüm spreyin şişeye bitiştiği yerden o biçim koku geliyor durduğu yerde bitmesinden endişe ediyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
Uçmadan ziyade terleme yapma olasılı oldukça yüksek. Elinizdeki şişelerin kalitesine göre bunu minimuma indirebilirsin hocam. Eğer bir sorun görüyorsan başka bir şişeye alıp saklaman daha mantıklı olacaktır
Yorum
-
Tasarımı kapaksız, fısfısın ucu açıkta kalan parfümler buharlaşır mı? Uçar diye bantlıyorum da...
Yorum
-
En son 2 tane büyük boy soğutma çantası aldım. Şişeleri dizdim içine, içi su dolu ve kapalı buz kalıplarını dondurup iki çantaya (şişelerin aralarına sıkıştırarak ) da eşit koydum.
Optimum süre 10 saat kadar. Gayet serin tutuyor. Gün içerisinde de iki kere değişim yaparak ısıyı sabitledim.
Hayır sanki magma'da yaşıyorum. Sinir ediyor yani böyle bi' sıcak yok.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Yorum
Yorum