Her zamanki gibi kredi kartlarınızda bolcana boş yer olması ve bolcana parfüm fotoğrafları paylaşmak ümidiyle
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: camorr View PostBu başlığa güncel Euro ve Dolar kurlarını sabitleyelim
- 5 beğenme
Yorum
-
Cok zor bir ongoru degildi tabi ama 1.5 kati derken bile 40 kez dusunmustum simdi son vergi ile birlikte magazalar kar marjlarini kisip, online satisa yonelirlerse yine bi ferahlik olabilir. Su haliyle 1000 liralik bir urun, normal kosullarda kar payi, kdv hesabi, operasyonel giderleri vs derken daha yurda girmeden yuzde 25 zam ile gelince, tum bu saydigim ve unuttugum maliyetleri o zamin uzerine ekleyinSon Düzenleme cantona8; 22-04-20, 20:04. Tarafından yapıldı.
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
kurlar bu şekilde giderse sanırım Beymen'deki parfümler fiyat olarak 1.5 katına çıkacak. İç acıtan bir durum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post
Kozmetiğe %20 ya da 25 zam da gelmişti. Her ülke için geçerli değil ama yine de bazı parfümleri ciddi oranda etkileyebilir bu zam da. Bir yandan kurlar bir yandan da zamlar...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
artık içimizde yaşatmaya.. her damlanın kıymetini bilmeye başlama zamanı geliyor sanırım :P
- 2 beğenme
Yorum
-
Chergui yi bu sabah teslim aldım. Bence takas dünyasının hızla geliştiği bir döneme gireceğiz. Bu gidişat bzi çok hırpalayacak.
- 3 beğenme
Yorum
-
v canto mea culpa
v canto alibi
Olfactive Studio Flashback
sabah teslim aldım. Şişeler çok güzel.Sadece garçons.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum