Biraz yeni satilik parfum ekledim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Vedalar... Vedalar...
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: teafortwo View PostMerhabalar, Gerakinis - İmmortelle e talibim..
Yorum
-
Hocam selamlar, bir mahsuru yoksa intense oud kaç üretimi malum bir reformülasyon oldu bu kokuda 🙂
Yorum
-
Selamlar, parfum 2019 uretim tarihliymis
-
Tamam hocam, kokuyu biliyorumda baya oldu kullanmayalı tekrar bir test etmem gerek düşünürsen sizinle iletişme geçerim. Teşekkürler 🙂
-
Tabii ki, ben ilk yil uretimini de kullanip elden cikarmistim, acikcasi o kadar bariz bir performans sorunu hic farketmedim. Siz de deneyin.
-
-
sercan iyi mi böyle, çeşitli sebeplerle herkesin satış başlığını kaldırdıktan sonra,
kendi satış listeni ısrarla güncellemen, en tepede tutman filan ? işe yarıyor mu bari?
Yorum
-
Evet cok iyi, aylardir kurdugum plan ise yaradi! Ben gecimimi parfumleri aldigim fiyata satarak sagliyorum zaten bilmiyor musun? Isim gucum de yok. Hatta herkese tek tek mesaj atip parfumlerimi almasini, almak istemezse indirim yapacagimi, yine de almak istemezse forumdan uzaklastiracagimi soyluyorum. Iste boyle boyle, ufak hesaplarla yolumuzu buluyoruz... Bu arada herkes bilir ama yine de belirteyim, forumdaki hicbir kurali ben koymuyorum, yonetim olarak ortak karar aliniyor; yani "cesitli sebeplerle" degil "yonetimce belirlenen kurallarla"...
-
-
Sercan bey merhabalar. Bir koleksiyoncudan (başka site) Nishane - Pachouli Koza dekantı sipariş verdim. Kendisi bugün kargoya verdi. Haftaya elime geçer muhtemelen. Sizdeki Nishaneyi rezerve etme şansım nedir ? Kör alış yapmak istemiyorum. (Yorumlar olumlu olsada vücut kimyam ne tepki verecek emin eğilim.)
Yorum
Yorum